• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Seans Alexandra lazer olur mu?

Angel wing

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
396
46
643
Arkadaşlar ben arkadaşım aracaılığıyla bakırköy de Ozon Center merkezine gittim.
15 Seans 1100 lira peşin para dediler. Aletlerin Alexandra ve Diode olduğunu söylediler. Bana satış sözleşmesi imzalattılar.
İmzalamak istemedim arkadaşım bir şey olmaz dedi, çalışan kızda 15 gün içinde iptal edilebilir dedi..

Bne şimdi aletlerden şüphelendim kıllar az çıksın patlasın falan diyorlar,birde üflemeli ve jelliymiş..ayrıca eğer alexandra ve diode olsa 15 seans sürer mi?

şimdi aradım yarın iptal ettirmek istediğimi söyledim ederiz demiyorlar sen bir gel diyorlar..ilk günden böyle bir şey imzalatmaları normal mi?
Buraya gidip memnun olan var mı? İçime şüphe düştü ve çok feci pişman oldum şimdi.

Son düzenleme:
15 seans için 1100 lira çok az bir para.IPL gibi geldi bilemiyorum

Banada öyle geldi. Arkadaşım geçen sene başlamış diode ileymiş 20 seans 1000 lira demişler...Makinaları görmek istedim müşteri var dediler.Bugün iptal ettireceğim.O kadar yere konuşmaya gittim hiç kimse böyle senet imzalatıp kapora almamıştı.

şöyle söyleyim ben seansı 600 e gidiyorum.benim gittiğim yerin 2 seansı
seninkinin 15 seansına eş neredeyse.çok büyük bir fark.
ben alex.'e gidiorum.makinanın üzerinde epicare yazıyor.soğutmalı.jel yok.
sözleşmeyide birinci seansı yaptıktan sonra yaptılar.
bende iptal etmeni tavsiye ederim.

şöyle söyleyim ben seansı 600 e gidiyorum.benim gittiğim yerin 2 seansı
seninkinin 15 seansına eş neredeyse.çok büyük bir fark.
ben alex.'e gidiorum.makinanın üzerinde epicare yazıyor.soğutmalı.jel yok.
sözleşmeyide birinci seansı yaptıktan sonra yaptılar.
bende iptal etmeni tavsiye ederim.

Bugun gittim iptal ettiler Allahtan. Bu sozlesmenin bir gecerliligi York diyorlar nasil yok 4077 sayili Senet vermisler. Kurtuldum cok sukur.

Arkadaşlar ben arkadaşım aracaılığıyla bakırköy de Ozon Center merkezine gittim.
15 Seans 1100 lira peşin para dediler. Aletlerin Alexandra ve Diode olduğunu söylediler. Bana satış sözleşmesi imzalattılar.
İmzalamak istemedim arkadaşım bir şey olmaz dedi, çalışan kızda 15 gün içinde iptal edilebilir dedi..

Bne şimdi aletlerden şüphelendim kıllar az çıksın patlasın falan diyorlar,birde üflemeli ve jelliymiş..ayrıca eğer alexandra ve diode olsa 15 seans sürer mi?

şimdi aradım yarın iptal ettirmek istediğimi söyledim ederiz demiyorlar sen bir gel diyorlar..ilk günden böyle bir şey imzalatmaları normal mi?
Buraya gidip memnun olan var mı? İçime şüphe düştü ve çok feci pişman oldum şimdi.

bende izmirde alexle sadece bir seans yaptırmıstım koltuk altımı sogutmalı sistem zaten acımıstı bırazcık 15 dereceyle yapıyoruz ilk oldugu için bu alıştırma seans dökülmeyenler için kontrol seansında yapıcaz dediler 10 gün sonra hepsi dökülmüştü bir tane bile kalmamıstı .banada sözleşme imzalattılar ama ben parayı pesın vermıcem dedım seansa geldıkce ödeme yapıcam dedim.tamam demişlerdi.imzalattıkları kart su tarıhte 1. seans yapıldı yanık şişme vb durumlar olursa sorumluluk müşteriye aittir seansın fıyatı su kadardır gıbı bı sözleşmeydi.çok lüks bi yerdi fiyatta pahalıydı kesin yüzde 90 sonuc alcaksın dediklerı için olsun ya 2 aylık maas napim ömür boyu rahatlık diye düşünüyodum.sonra arkadasım tavsıyesıyle başla bir yere başladım.diğer seansa gelemeyecegımı aradım söyledim fıyatlarınız pahalı dedim.iştende cıkmıstım ani bi şekilde yaptırdıktan 1 hafta sonra .şuan gittiğim yerden cok pişmanım ama cok para vermedıgım için yınede dökebilirse döküldüğü kadar artık diyorum zamanım gidiyo ama bi umutla gidiyorum yınede suan gıttıgım alex degıl.

ben alex değil diode lazer yaptırıyorum ama bana her hangi bi sözleşme imzalatmadılar kesinlikle ve 6 8 seansta biter diye söylediler tabi şimdidende gördüm yararını ama sözleşmeden bende şüphe ettim allahtan iptal ettirebilmişsn canım adına sevindim

ben alex değil diode lazer yaptırıyorum ama bana her hangi bi sözleşme imzalatmadılar kesinlikle ve 6 8 seansta biter diye söylediler tabi şimdidende gördüm yararını ama sözleşmeden bende şüphe ettim allahtan iptal ettirebilmişsn canım adına sevindim

Evet konuşmaya diye gittim senet çıkardılar,kapora falan daha önceki görüşmeye gittiğim yerlerde öyle bir şey olmadı. Birde 15 seans ve tüm makinalar mevcut dediler şüphelendim ama ertesi günü gittim kurtuldum Allahtan.

Son düzenleme:
Evet konuşmaya diye gittim senet çıkardılar,kapora falan daha önceki görüşmeye gittiğim yerlerde öyle bir şey olmadı. Birde 15 seans ve tüm makinalar mevcut dediler şüphelendim ama ertesi günü gittim kurtuldum Allahtan.

allahtan şanslıymışsın o konuda iptal ettirmişsin ben 6 seanslık toplam ödedim ama sözleşme imzalatmadılar işin içine sözleşme sokarak seni oraya bağlıycaklar sonuç alamasanda senden o parayı zorla alıcaklar tabi başka şeyler çıkmazsa onun arkasından

korkmana gerek yok en iyisi zaten Alexandra 15 seans çok fazla hatta göreceksin 5. seanstan sonraki hızlı azalmayı canım sadece temız hıjyenik bır yermı ona dıkkat et fıyatı baya uygun geldı bana

Back