Bölgesel İncelme 15 kilo verdim baldırlarım incelmedi

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.902
818
Meraba arkadaşlar uzun zamandır hep kilo problemi yaşadim cocuklugumda cok zayiftim sonrasinda ufak bi kaza yüzünden hastanede yattigim dönemlerde serum ve ignelerden hayli aldım.ve veremedim sonrasinda.
68 kilo ile evlendim 76ya ciktim hamile kaldim 82 ile dogum yaptim sonrasinda 75e düstüm ve tekrar hamile kaldim 84 ile dogum yaptim tekrar ve 79 80 e dustüm ve veremedim 1 hafta ac kaldim cabaladim ugrastim diyetler vs derken zorla 4 5 kilo verdim ve 75de kaldim.
Baya bi süre böyle devam etti sonra hirs yaptim.ve kilo vermeye karar verdim ve başardim simdi 60 61 kiloyum hedefim 55 ama 1 2 aydir kilo vermeyi biraktim biraz kendime gelebilmek icin bugün tekrar devam etmeye basliycam.
ama benim sorunum baldirlardim vücudum istedigim gibi eridi bedenlerim cok fazla kucüldü ama kesinlikle baldirlarim incelmiyor bunun icin napmam gerekiyor bi tavsiyesi olan varmi cok degil bi 5 cm gitse baska bisey istemiyorum

Bende 35 kilo vermiş biri olarak söylüyorum. Benimde omuzlarım ve kanat bölgem erimiyor. İnsanlar hep spora gittiğimi sanıyor. Böyle üçgen kaldım. :halay:

Bende 35 kilo vermiş biri olarak söylüyorum. Benimde omuzlarım ve kanat bölgem erimiyor. İnsanlar hep spora gittiğimi sanıyor. Böyle üçgen kaldım. :halay:

evet hep bi taraf kaliyor insanin istemedigi yer kalirmis ya hep benimde öyle bi 5 kilo daha vermeyi düsünüyorum ama o surecte gidermi hic bilmiyorum 15 kiloda gtmedi 5 kilodami gidicek :)

Allahim keske bende 15 kilo versem de geriye baldir inceltmek kalsa.

Spor yapmamissiniz.Dogal incelmemesi.Mafem kilo verme safhasi ki bence en zor kisim atlatildi ,simdi incelmeye gecin ve bolgesel calisin

yapmadim ne yalan söyliyim ama belim göbegim basenlerim vs okadar inceldiki zaten ölcmustüm zayflamadan önce ve gozle görülur cok fark var zaten ama baldirlar gitmiyor hic bibsekilde

Bölgesel hareket yapmadan zor verirsin, oralarını çalıştaracak hareketler yap.:spor:

evet hep bi taraf kaliyor insanin istemedigi yer kalirmis ya hep benimde öyle bi 5 kilo daha vermeyi düsünüyorum ama o surecte gidermi hic bilmiyorum 15 kiloda gtmedi 5 kilodami gidicek :)
Gitmez canım. Bölgesel egzersizler var onları yapmaya çalış.

Baldır benim bildiğim diz ve ayak arası

Siz de bunu kast ettiyseniz orası sporsuz olmaz

O biraz yapı ile de ilgili

Benimkiler de kalın o şekilde yaşamayı ona uygun giyinmeyi öğrenmek gerekiyor

Spor ile sıkılaşır tabii o da bölgesel özel çaba gerektirir ama pilates vs ile toparlayabilir

Ah keşke ben de 15 kilo versem . 75 kiloyum. Benim kilo bel, basen ve göğüs bölgesi. Kol ve baldır çok çok zayıf. Karikatür gibiyim.

kizlar bu arada diyetle rejimle ac kalarak degil kahveyle verdim bu kilolari kilo vermek isteyenlere yardimci olur belki spora pek vaktim olmuyor 2 tane bebis var bende ev isi yemek onlarla ugras falan.gün bitiyor ama tabi insan istedikten sonra hersey olurms kendime spor icin biraz zaman ayirmaya calisicam bide öyle deniyelim bakalm

kizlar bu arada diyetle rejimle ac kalarak degil kahveyle verdim bu kilolari kilo vermek isteyenlere yardimci olur belki spora pek vaktim olmuyor 2 tane bebis var bende ev isi yemek onlarla ugras falan.gün bitiyor ama tabi insan istedikten sonra hersey olurms kendime spor icin biraz zaman ayirmaya calisicam bide öyle deniyelim bakalm
Kahveyle derken! Nasıl yani¿

Bende 60 kiloyum ama benimde bacaklarım ince.çünkü kemiğim ince.eğer kemik yapın kalınsa incelmesi biraz zor.bende bacaklarımdan kilo alıyım alırsam diyorum ama işte bu vücut yapısıyla ilgili.

Ne kadar guzel kilo vermissiniz.benim de bacaklarim ince kemiklerim ince ama biraz kiloluyum.67 kiloyum.diyet yapamiyorum bir turlu.

yeşil kahve var biliyomusunuz onunla
Ayy sen derdemez hemen soluğu aktarda aldım. Bir öğlen birde şimdi içtim. İnş kilo veririm. Tatilde kilolu olmak istemiyorumm 45 dk yürüyüş yaptım inş hazirana kadar kurtulcam kilodan

Bende 60 kiloyum ama benimde bacaklarım ince.çünkü kemiğim ince.eğer kemik yapın kalınsa incelmesi biraz zor.bende bacaklarımdan kilo alıyım alırsam diyorum ama işte bu vücut yapısıyla ilgili.
yok kemik yapim incedir ayak bileklerim incecik kol bileklerimde ayni sekilde tek sorun baldirda :)

X