- 7 Kasım 2019
- 118
- 35
- 28
- Konu Sahibi Mystery1903
Ya acaba sağlık ocağına gitsem ultrason var mıdır var ise cinsiyete bakarlar mı aile hekimim uzman doktorda hastane randevum daha 1 şubatta o yüzden merak ettim bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim darısı başınıza tabikide devlete gideyim diye düşündüm de onlarda da randevular geç napıcam bilemedim malesefÖncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin♥ darısı başımıza ☺ ve Sağlık ocağında varmıdır bilmiyorum ama hemen belli olur cinsiyeti başka Dr a gitme ihtimalin varsa başka Dr a gidebilirsin
Hayırlısı olsun canım gebesin ya er geç öğrenirsin annesi amin canımÇok teşekkür ederim darısı başınıza tabikide devlete gideyim diye düşündüm de onlarda da randevular geç napıcam bilemedim malesef
Öyle tabiki canım ❣Ya cinsiyet partisi yapıcamda ailem yanımda ama normalde şehırdısında oturuyolar gitmeleri lazım onlarda yanımda olsun diye biraz acele ediyorum öğrenmeyi deHayırlısı olsun canım ♥ gebesin ya er geç öğrenirsin annesi♥ amin canım
Aaa ne güzel randevu almadan normal sırayla Dr'a gidebilir misin ki ? Eğer randevusuz hasta alırlarsa ni de öyle denersin olur mu?Öyle tabiki canım ❣Ya cinsiyet partisi yapıcamda ailem yanımda ama normalde şehırdısında oturuyolar gitmeleri lazım onlarda yanımda olsun diye biraz acele ediyorum öğrenmeyi de
Bende onu merak ediyorum acaba erken gitsem randevusuz sıra verirler mi olmadı bi şansımı denicem ☺Aaa ne güzel randevu almadan normal sırayla Dr'a gidebilir misin ki ? Eğer randevusuz hasta alırlarsa ni de öyle denersin olur mu?
Bende onu merak ediyorum acaba erken gitsem randevusuz sıra verirler mi olmadı bi şansımı denicem ☺
Özelde zaten takibim 12. Haftada randevum vardı en son gittim belli değil dedi 1 ay sonraya verdi randevu o da 1 şubatta o yüzden merak ediyorum daha var bi yol bulsam haftaiçi halletmek istiorumÇoktan cinsiyeti belli olmuştur minigin :) Yerinde olsam hiç uğraşmam git bi özel hastaneye öğren çık kolay yoldan :)
Ya inşallah canım olmadı bi deneyeyim birşey demezler umarım sonucta takibi olan hastası değilim özele gidiyorum normaldeBence verirler canım mesela randevu almayı bilmeyen insanlar öyle muayene oluyo erken gidersen ön numaralardan sıra bulabilirsin inşallah ♥
Olsun 3 hafta önce gitmişsiniz bellidir şimdi bidaha gidin cinsiyet öğrenmek için geldim diyin bişey demezki kimse.Bakar söylerler hemen.Özelde zaten takibim 12. Haftada randevum vardı en son gittim belli değil dedi 1 ay sonraya verdi randevu o da 1 şubatta o yüzden merak ediyorum daha var bi yol bulsam haftaiçi halletmek istiorum
Bişi demezler heralde canım bende ben de yumurta takibi için devlete gittim normalde özele gidiyorum ama bişi demediler yaniYa inşallah canım olmadı bi deneyeyim birşey demezler umarım sonucta takibi olan hastası değilim özele gidiyorum normalde
Cinsiyeti neydi bebeğinizin :)Cinsiyeti belli olduğu haftada ama bazen göstermiyorlar canım bende 21 22 haftada falan öğrendim ama seninki belki bellidir sağlıklı loşunda bebişler
KızCinsiyeti neydi bebeğinizin :)
O yüzden geç öğrenmişsiniz canım erkek bebeklerin yüzde doksan dokuzu 12.haftadan sonra kesin belli oluyor.Bizim hastanede 15.haftalarda sakliyorsa kesin kız gözüyle bakılıyordu :) Tabiki nadiren saklayan geç belli olan erkek bebekler de oluyordu ama çok nadir.(Bu arada benim iki oğlumda 12.haftada kesin belli demişti doktorum :)
İyi bari içim rahatladı hep kafama takılıyodu birşey derler mi acaba özelden dolayı diye deniyim şansımı o zamanBişi demezler heralde canım bende ben de yumurta takibi için devlete gittim normalde özele gidiyorum ama bişi demediler yani
Ne güzel ama belli olmuyor bu cinsiyet bazen kız deniliyor erkek çıkıyor erkek deniliyor kız çıkıyor devlette kesin net söylemiyor en son özele gittim orası kız dediğin o şekil öğrendim devlet hiç kesin bişey söylemedi ama kıza benziyor denildi o şekilde olduO yüzden geç öğrenmişsiniz canım erkek bebeklerin yüzde doksan dokuzu 12.haftadan sonra kesin belli oluyor.Bizim hastanede 15.haftalarda sakliyorsa kesin kız gözüyle bakılıyordu :) Tabiki nadiren saklayan geç belli olan erkek bebekler de oluyordu ama çok nadir.(Bu arada benim iki oğlumda 12.haftada kesin belli demişti doktorum :)
Amin tabiki önemli olan o canım bakalım inşallah randevusuzda alırsa devlet bi şansımı denicemCinsiyeti belli olduğu haftada ama bazen göstermiyorlar canım bende 21 22 haftada falan öğrendim ama seninki belki bellidir sağlıklı loşunda bebişler