• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 haftalıkken cinsiyet öğrenme

Mystery1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
118
35
28
Ya acaba sağlık ocağına gitsem ultrason var mıdır var ise cinsiyete bakarlar mı aile hekimim uzman doktorda hastane randevum daha 1 şubatta o yüzden merak ettim bilgisi olan var mı?

Öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin♥️ darısı başımıza ☺️ ve Sağlık ocağında varmıdır bilmiyorum ama hemen belli olur cinsiyeti başka Dr a gitme ihtimalin varsa başka Dr a gidebilirsin😊

Öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin♥ darısı başımıza ☺ ve Sağlık ocağında varmıdır bilmiyorum ama hemen belli olur cinsiyeti başka Dr a gitme ihtimalin varsa başka Dr a gidebilirsin😊
Çok teşekkür ederim darısı başınıza tabikide 💕🙏 devlete gideyim diye düşündüm de onlarda da randevular geç napıcam bilemedim malesef

Öyle tabiki canım 🙏❣Ya cinsiyet partisi yapıcamda ailem yanımda ama normalde şehırdısında oturuyolar gitmeleri lazım onlarda yanımda olsun diye biraz acele ediyorum öğrenmeyi de 🤗
Aaa ne güzel 😍 randevu almadan normal sırayla Dr'a gidebilir misin ki ? Eğer randevusuz hasta alırlarsa ni de öyle denersin olur mu?

Çoktan cinsiyeti belli olmuştur minigin :) Yerinde olsam hiç uğraşmam git bi özel hastaneye öğren çık kolay yoldan :)

Çoktan cinsiyeti belli olmuştur minigin :) Yerinde olsam hiç uğraşmam git bi özel hastaneye öğren çık kolay yoldan :)
Özelde zaten takibim 12. Haftada randevum vardı en son gittim belli değil dedi 1 ay sonraya verdi randevu o da 1 şubatta o yüzden merak ediyorum daha var bi yol bulsam haftaiçi halletmek istiorum

Özelde zaten takibim 12. Haftada randevum vardı en son gittim belli değil dedi 1 ay sonraya verdi randevu o da 1 şubatta o yüzden merak ediyorum daha var bi yol bulsam haftaiçi halletmek istiorum
Olsun 3 hafta önce gitmişsiniz bellidir şimdi bidaha gidin cinsiyet öğrenmek için geldim diyin bişey demezki kimse.Bakar söylerler hemen.

Ya inşallah canım olmadı bi deneyeyim birşey demezler umarım sonucta takibi olan hastası değilim özele gidiyorum normalde
Bişi demezler heralde canım bende ben de yumurta takibi için devlete gittim normalde özele gidiyorum ama bişi demediler yani

Cinsiyeti belli olduğu haftada ama bazen göstermiyorlar canım bende 21 22 haftada falan öğrendim ama seninki belki bellidir sağlıklı loşunda bebişler 🤲

O yüzden geç öğrenmişsiniz canım erkek bebeklerin yüzde doksan dokuzu 12.haftadan sonra kesin belli oluyor.Bizim hastanede 15.haftalarda sakliyorsa kesin kız gözüyle bakılıyordu :) Tabiki nadiren saklayan geç belli olan erkek bebekler de oluyordu ama çok nadir.(Bu arada benim iki oğlumda 12.haftada kesin belli demişti doktorum :)

O yüzden geç öğrenmişsiniz canım erkek bebeklerin yüzde doksan dokuzu 12.haftadan sonra kesin belli oluyor.Bizim hastanede 15.haftalarda sakliyorsa kesin kız gözüyle bakılıyordu :) Tabiki nadiren saklayan geç belli olan erkek bebekler de oluyordu ama çok nadir.(Bu arada benim iki oğlumda 12.haftada kesin belli demişti doktorum :)
Ne güzel ama belli olmuyor bu cinsiyet bazen kız deniliyor erkek çıkıyor erkek deniliyor kız çıkıyor devlette kesin net söylemiyor en son özele gittim orası kız dediğin o şekil öğrendim devlet hiç kesin bişey söylemedi ama kıza benziyor denildi o şekilde oldu ☺️

Back