15 haftalık oldum sancim şiddetli lütfen yardımcı olurmusunuz

Marymelisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
124
33
48
25
Bugün tam 15 haftalık gebelik afedersiniz lavabodan çıktığımda daha sık ama normalde de oluyor biranda alt bölgede şiddetli baskı ve ağrı oluyor neredeyse ağlatacak derecede tehlikelisidir acaba 7 martta randevum var herşey yolundaydı en son randevumda ama çok yasamaya başladım ve gerçekten çok şiddetli oluyor rahim büyümesi vs diyenler oldu ama ilk çocuğumda yaşamamıştım

En yakın zamanda acil kadın doğuma başvurun. Rahim ağzı kisaligina enf durumuna bakılması sağlıklı olur. Bazen sadece magnezyum desteği gerekebiliyor bazen farklı riskler olabiliyor. 7 martı beklemeyin derim

eğer yoğunsa sancı acile gidin. normal değil. tuvaletten sonra yoğunsa bu arada enfeksiyon da olabilir ama aksatmayın

Bugün tam 15 haftalık gebelik afedersiniz lavabodan çıktığımda daha sık ama normalde de oluyor biranda alt bölgede şiddetli baskı ve ağrı oluyor neredeyse ağlatacak derecede tehlikelisidir acaba 7 martta randevum var herşey yolundaydı en son randevumda ama çok yasamaya başladım ve gerçekten çok şiddetli oluyor rahim büyümesi vs diyenler oldu ama ilk çocuğumda yaşamamıştım
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir canım. Aksatma git bi baksınlar. Her iki durum da sıkıntı çünkü. Önlemini alırsın

Back