Merhaba arkadaşlar,
5 yıl önce almanyadan türkiyeye geldim 4 yıldır evliyim. Ailem almanyada. Eşimin aileside bize oldukca uzakda ayrıcada cok ilgisizler.
Burada cok fazla arkadaş çevreside edinemedim. Bütün günüm evde yanlız geçiyorakşam olsunda eşim gelsin diye bekliyorum.
Ailemlede aram cok ii sayılmaz annem kırk yılda bir arar daha cok kendini düşünür ... cok yanlız hissediyrum kendimi.
Ne bir yemek yapanım var nede canın birşey istiyormu diye soranım ;( üzülüyorum ...
Merhaba arkadaşlar,
5 yıl önce almanyadan türkiyeye geldim 4 yıldır evliyim. Ailem almanyada. Eşimin aileside bize oldukca uzakda ayrıcada cok ilgisizler.
Burada cok fazla arkadaş çevreside edinemedim. Bütün günüm evde yanlız geçiyorakşam olsunda eşim gelsin diye bekliyorum.
Ailemlede aram cok ii sayılmaz annem kırk yılda bir arar daha cok kendini düşünür ... cok yanlız hissediyrum kendimi.
Ne bir yemek yapanım var nede canın birşey istiyormu diye soranım ;( üzülüyorum ...
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
Boşuna dememişler hamile olanlar duygusallaşır hormonlardan diye. Yazını okuduğumda yüzümde bir tebessüm oldu. Bırak tek sıkıntın bu olsun. Evinin sessizliğini dinle, çık dolaş, gez... Az kalmış bak hem bebeğine kavuşmana. O zaman da evin sessizliğini özlersin, ah bir yalnız kalsam dersin. Geçer bugünlerde. Hayatın tadını çıkar şimdi sadece.
çok tşk ediyorummm hepinizee moral verdinizz bana)
buna o kadar cok ihtiyacım var ki şuan.. hamile olanar bilir ne kadar hassas bi dönem olduğunu
bide üstüne yanlızlık eklenince
allahım inşallah bütün hamilelerin bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder ...
Haklısınız belkide bu bebek benim hayatımı değiştirecek, yanlızlığımı unutturacak bana .. herşeyin hayırlısı umarım daha kötüye gitmez hayatım (karamsar) .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?