İnşallah canım ya Rabbim korusun bebeklerimizicanim bende 15+3 um ve 6. haftadan beri kanamam var smdilik bebek iyi allahima sukur doktorumun bnim gibi bir hastasi daha varmis 32. haftaya gelmisler insallah bizde o gunleri gruruz
Evet canım zaten 12.haftaya kadar progestan iğne ve hap kullandım son gittiğimdede progestan vajinal olandan verdi iki gün kullandım ama tam olarak geçmiş değil dahaİlaç verdi mi doktorun canım
İnşallah canım çok sağol <3Böyle sebebi olmayan kanamalar çok sinir bozucu bilirimumarım biran önce geçer canımm Progestan iyi geliyor merak etme sen
olmazmi hemde cok en son hastabeneye yogun kanaama ile yatirildigimda acidan aglaya aglaya gittim ve hala devam ediyor suan aslinda tam agri givi degil yaklasik 15 -20 fk ara ile gelen sanci gibi kasilma gibi ne biliyim adet sancisisnin bir tik ustu gibi yine cok uzun surmuo mx 2 dkİnşallah canım ya Rabbim korusun bebeklerimizi
Kasık ağrıların oluyor mu canım
Bende de oluyor ara ara yatınca geçiyor bel ağrım da oldu bi kaç kere büyüdüğündendir diye takmıyorum amaolmazmi hemde cok en son hastabeneye yogun kanaama ile yatirildigimda acidan aglaya aglaya gittim ve hala devam ediyor suan aslinda tam agri givi degil yaklasik 15 -20 fk ara ile gelen sanci gibi kasilma gibi ne biliyim adet sancisisnin bir tik ustu gibi yine cok uzun surmuo mx 2 dk
bende ayni buyuyordur die dusunuyorum ins dogeu dusunuyorumdurBende de oluyor ara ara yatınca geçiyor bel ağrım da oldu bi kaç kere büyüdüğündendir diye takmıyorum ama
İnşallah canım sağ salim alırız kucağımızabende ayni buyuyordur die dusunuyorum ins dogeu dusunuyorumdur
Sorun yoktur inşallah canım ama sen yine progestan ihmal etme bence beşinci haftada bende de oldu kanamayla başlayıp kahverengilerle devam etti öyle ki arada siyah pıhtılar geliyor du bebek kesin düştü dedim ama her gittiğimizde herşey yolundaydı çok şükürKızlar bende bu sabah yaşadım lekelenmeyi ilk hamileliğimde olmamıştı bu 2. Gebeliğim kahverengi peçeteye silince geliyor sadece ve korktum doktorumu aradım normal dedi yani kıpkırmızı kanama şeklinde değilse korkma dedi progestan tavsiye etti bende ilacı almak yerine acile gittim ve vajinal ultrasonla herşeyin normal oldugunu gördüm ayrıca bebiş te büyümüş ablaları 7haftamız bitti
Allah korusun ya cümlemizin evlatlarını hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim annemde abime gebeliğinde olmuş lekelenme görümcemde de oğlunda olmuş erkek bebek belirtisi diyorlar ama hayırlsı sağlıklı olsunlar da benim de ilkim kız onda yaşamadım acaba diyorum kendi kendime .. 17 ocakta cinsiyetini öğrenincez inşallah aslı var mı yok mu görmüş oluruzSorun yoktur inşallah canım ama sen yine progestan ihmal etme bence beşinci haftada bende de oldu kanamayla başlayıp kahverengilerle devam etti öyle ki arada siyah pıhtılar geliyor du bebek kesin düştü dedim ama her gittiğimizde herşey yolundaydı çok şükür
Amin canım amin... Bilmiyorum ki canım cinsiyetle alakası varmıdır banada doktor perşembe günü tam 15 haftalık dı çok kesin bi şekilde erkek dedi ama bilemiyorum :)Allah korusun ya cümlemizin evlatlarını hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim annemde abime gebeliğinde olmuş lekelenme görümcemde de oğlunda olmuş erkek bebek belirtisi diyorlar ama hayırlsı sağlıklı olsunlar da benim de ilkim kız onda yaşamadım acaba diyorum kendi kendime .. 17 ocakta cinsiyetini öğrenincez inşallah aslı var mı yok mu görmüş oluruz
Ultrason fotosu var mı bakabilir miyiz şu nub olayı sende tutuyor mu bende kendim için merak içindeyim Allah gönlümüze göre nasip eylesin ilk gebelik mi senin canım ? 2. İse ilk gebeliğinden farklı mı neler aşerdin mesela çok soru sordum ama merak işteAmin canım amin... Bilmiyorum ki canım cinsiyetle alakası varmıdır banada doktor perşembe günü tam 15 haftalık dı çok kesin bi şekilde erkek dedi ama bilemiyorum :)
İlk gebeliğim canım :) karnım da falan tüylenme oldu tüylerim hızlı uzadı baya ben hiç bacağıma ağda yapmazdım ilk defa hamilelikte yapmak zorunda kaldım bide tabi erkeğe yordum bunu bilmiyorum alakası varmı :) 11+4 teki ultrason resmi var canım ama tlfdan mı ne atamıyorum buraya ben de nub çok merak ettim ama atamadığım için :)geçen kide çok net değil zaten cihazı biraz eskiydi parça parça çekmiş resimleri kafa ayrı gövde ayrı :)Ultrason fotosu var mı bakabilir miyiz şu nub olayı sende tutuyor mu bende kendim için merak içindeyim Allah gönlümüze göre nasip eylesin ilk gebelik mi senin canım ? 2. İse ilk gebeliğinden farklı mı neler aşerdin mesela çok soru sordum ama merak işte
Buraya takıldıgımdan beri herşeyi takmaya başlafımİlk gebeliğim canım :) karnım da falan tüylenme oldu tüylerim hızlı uzadı baya ben hiç bacağıma ağda yapmazdım ilk defa hamilelikte yapmak zorunda kaldım bide tabi erkeğe yordum bunu bilmiyorum alakası varmı :) 11+4 teki ultrason resmi var canım ama tlfdan mı ne atamıyorum buraya ben de nub çok merak ettim ama atamadığım için :)geçen kide çok net değil zaten cihazı biraz eskiydi parça parça çekmiş resimleri kafa ayrı gövde ayrı :)
Cinsiyetle alakası yoktur bence hiç birinin de işte insanoğlu merak ediyor :) benim de çok rahat geçti diyebilirim akıntılarım dışında kusma hiç olmadı mide bulantısı da çok az seviyedeydi :) Allah hayırlısını versin hakkımızda inşallahBuraya takıldıgımdan beri herşeyi takmaya başlafımvay ultrasonda sağda mı solda mı vajinal mi karın mı ona göre de değişiyormuş felan sonra en bilimseli nub gelmişti bana benimki daha minnak tüylenme bacaklarımda zaten yok lazer epilasyon yaptırmıştım ama kollarım fena oldu kızım dalga geçiyor anniş kollarını farkettin mi diye ağzım acı sürekli çok şükür kusma filan yok kızım da da yoktu o yönden rahatım hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?