- 14 Temmuz 2024
- 88
- 69
- 3
- 21
- Konu Sahibi Papatyaasigi1
-
2 yaşında bir kızım var öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun ama gönlümden erkek geçiyor rabbim herkesin gönlüne göre versinMerhaba hiç bir bilgim yok bakan arkadaşlar yardımcı olur umarım ama ben erkeğe benzettim ya da öyle hissettim
Amin canımAllah sağlıkla büyütmeyi basip etsin benimde kızım 3,5 yaşında . Bende önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat sonra tabiki gönlümden geçen erkek bir evlat olmasını istiyorum. İnşallah gönlümüze göre verir Rabbim
Diğer kontrolde kesin öğrenirsin tabi gösterirse:)Dün özel hastaneye gittiğimde erkeğe benziyor dendi 1 hafta önce gittiğimde de kıza benziyor dedi doktor, kafam çok karıştı tecrübeli annelerden cinsiyet tahmini istiyorum sizce cinsiyeti ne yardımcı olabilir misinizEki Görüntüle 3452323
Umarım öyleyimdir. Denemeler var tabi.Amin canımsen de hamile misin kız
Benimde kafam karıştı kesin bişey söylemedi organı görseydi bize de gösterirdi ama göstermedi15 haftalıkta artık benziyor olmaz ki ama net olarak organı görebiliyor olmalı. Bu foto açısıyla pek benzetmek de sağlıklı olmaz.
Diğer kontrole kadar meraktan ölmezsem öğrenirimDiğer kontrolde kesin öğrenirsin tabi gösterirse:)
Bence acele etme alışveriş yapmak için merak ediyorsan da nötr renkleri seç beyaz, sarı, yeşil,gri gibi al sonrasında cinsiyetine göre alışveriş yaparsın
Sağlıkla kavuşun
İnşallah vardır canım hakkında hayırlısı olsun test yapacağın zaman haber ver de sonucu çok merak ettimUmarım öyleyimdir. Denemeler var tabi.test için çok erken. Adetim 20 temmuz bakalım nasipte varsa olur inşallah
Tamamdır mutlaka yazarım. Sende cinsiyet netleşince yaz ama bende çok merak ettim . Allah birde sağlıklı ve hayırlı bir erkek çocuk nasip etsin ikimizede inşallahİnşallah vardır canım hakkında hayırlısı olsun test yapacağın zaman haber ver de sonucu çok merak ettimyazmayı unutma sakın
Merak etme canım yazarım ne güzel dua ettin kız bolcaa aminnnTamamdır mutlaka yazarım. Sende cinsiyet netleşince yaz ama bende çok merak ettim . Allah birde sağlıklı ve hayırlı bir erkek çocuk nasip etsin ikimizede inşallah
Erkek bence
Cnm benimkinde yorumlasana en üstte resimErkek bence
Cnm benimkinde yorumlasana en üstte
kıza benzettimCnm benimkinde yorumlasana en üstte resim
Tamam canım inşAllah gönlünden geçen olurSaol cnm Bi dahaki kontrolümde yazarım bakalım neymiş cinsiyetimelisha
Bi kızım var bu sefer gönlümden erkek geçiyor ama kız hissediyorum bakalım hayırlısıTamam canım inşAllah gönlünden geçen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?