• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 haftalık gebelikte ağrı ve kanama

gulsultan25

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
6
0
1
Hanımlar 15 haftalık gebeyim kanam ve ağrım var. Aşırı da bir gaz var karnımda qynı durumda olanlar var mı? Duphaston kullanıyorum sabahları kanamam oluyor. Yatıp kalkarken zorlanıyorum aşırı şişlik hissediyorum yardımcı olur musunuz?

Burdan 2022 Temmuz annesi bi arkadaş neredeyse gebelik boyunca kanama yaşadı. Rahim ağzında yara varmış yanlış hatırlamıyorsam müdehale de edilemedi. Riskli gebelik uzmanı takip etti. Detaylıca muayene edecek bi uzmana görünmelisiniz

Bu haftadaki kanamalar genellikle plesanta kaynaklı oluyor plesanta aşağıya yerleşmiş olabilir

Bu haftadaki kanamalar genellikle plesanta kaynaklı oluyor plesanta aşağıya yerleşmiş olabilir
Evet plesenta aşağıda görünüyor dedi doktorum. Duphaston verdi. Kanama ile ilgili çok yazı okudum ama kimse ağrım var dememiş. O yüzden de endişeleniyorum. Çok fazla gaz var ve çıkaramıyorum ağrı bundan da olabilir. Emin değilim yani şu an ki durumdan. Sıkıntılı bir durum mu peki

Burdan 2022 Temmuz annesi bi arkadaş neredeyse gebelik boyunca kanama yaşadı. Rahim ağzında yara varmış yanlış hatırlamıyorsam müdehale de edilemedi. Riskli gebelik uzmanı takip etti. Detaylıca muayene edecek bi plesenta aşağı yerleşmiş dedi doktorum. Sıkıntılı bir durum mu acaba?

Evet plesenta aşağıda görünüyor dedi doktorum. Duphaston verdi. Kanama ile ilgili çok yazı okudum ama kimse ağrım var dememiş. O yüzden de endişeleniyorum. Çok fazla gaz var ve çıkaramıyorum ağrı bundan da olabilir. Emin değilim yani şu an ki durumdan. Sıkıntılı bir durum mu peki
Göbek deliği çevresindeyse gaz sancısıdir. Ayaklarını yukarıya koyarak uzan inşallah yukarı çıkar. Bitter çikolata yemeye çalış plesantaya çok iyi

Göbek deliği çevresindeyse gaz sancısıdir. Ayaklarını yukarıya koyarak uzan inşallah yukarı çıkar. Bitter çikolata yemeye çalış plesantaya çok iyi
Komple karnımın her yerinde var sancı. Bir de 2 sezeryanlıyım ve istmoselim var

Back
X