• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15. Haftalik gebelik lekelenme ve agri

Ya benim 3. Ayimda lekelenmem hafif ce basladi ilk zamanlar yerlesme kanamasi olmadi. Sadce son adetten once hamile kaldigimi soylemisti bi hemsire degerlerime gore. Yani hamile kalip adet gormusum. Sonraki ay hamile oldgmu ogrendim. Bu hemsirenin soyledigi tabiki. Bilmyrm oylemi degilmi tbi..
Ve bu kanamalar enfeksyn kaynakliymiss.
O enfeksiyon berbat birşey ilk evlendiğim zamanlar Sürekli lavaboya gidiyordum küçük tuvaletimi yapamıyordum sadece damla damla geliyordu ve artık kan gelmeye başlamıştı ben de doktora gitmiştim

O enfeksiyon berbat birşey ilk evlendiğim zamanlar Sürekli lavaboya gidiyordum küçük tuvaletimi yapamıyordum sadece damla damla geliyordu ve artık kan gelmeye başlamıştı ben de doktora gitmiştim
Dusun bide 4 aylk hamileyim suanda. Kan gelnce baya korkmstm meger o enfeksyn mus beni mahfeden. Sancilarida berbat bisey asiri agrim var suanda

Dusun bide 4 aylk hamileyim suanda. Kan gelnce baya korkmstm meger o enfeksyn mus beni mahfeden. Sancilarida berbat bisey asiri agrim var suanda
Ben de bu ay hamilelikten çok mutluyum hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen bana da dua eder misin dokuz aylık evliyim şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim şubattan beri hamile kalamıyorum bu ay yumurtlamanın dokuzuncu gününde kahverengi lekelenmelerim oldu hemen kesildi çok sürmedi on günden beri ne adetim var ve lekelenmem var ne kanamam var hiçbir şeyim yok yarın doktora gideceğim lütfen dualarında bana da yer var. Göğüs damarlarım acayip belirginleşmeye başladı daha önce hiç böyle olmamıştım lütfen benden hamile olmak istiyorum Allah’ım duy sesimi:anneadayı::emir_bebek:

Ben de bu ay hamilelikten çok mutluyum hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen bana da dua eder misin dokuz aylık evliyim şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim şubattan beri hamile kalamıyorum bu ay yumurtlamanın dokuzuncu gününde kahverengi lekelenmelerim oldu hemen kesildi çok sürmedi on günden beri ne adetim var ve lekelenmem var ne kanamam var hiçbir şeyim yok yarın doktora gideceğim lütfen dualarında bana da yer var. Göğüs damarlarım acayip belirginleşmeye başladı daha önce hiç böyle olmamıştım lütfen benden hamile olmak istiyorum Allah’ım duy sesimi:anneadayı::emir_bebek:
Aaay hadi bakalmm insallahh gebelik haberini alirsin en kisa zamanda. Allh kmsenin kucagi bosbirakmasin insallah.
Kac gunun kaldi ?

Yani yaklasik 10 gundur gecikmis vaziyettesn sanirim. Yanls anlamadiysam.
Lekelenme adete altı gün kala oldu normal adet tarihim 19 mayıstı 19 Haziran’da olmam gerekiyordu yani beş gün falan bir gecikmem var adet olacağım gün test yapmıştım negatif çıkmıştı ama buradaki bazı arkadaşlar ikinci çizgin silik olduğunu gördüler hatta bir arkadaşım efekt yaptı sana da göndereyim bir bak istersen

Eklentiler

• C81E9F13-2776-40F6-A55A-B31265741053.webp
    C81E9F13-2776-40F6-A55A-B31265741053.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 74
Lekelenme adete altı gün kala oldu normal adet tarihim 19 mayıstı 19 Haziran’da olmam gerekiyordu yani beş gün falan bir gecikmem var adet olacağım gün test yapmıştım negatif çıkmıştı ama buradaki bazı arkadaşlar ikinci çizgin silik olduğunu gördüler hatta bir arkadaşım efekt yaptı sana da göndereyim bir bak istersen
Bende burda cok ince bi cizgi gordum. Sonrasinda hic test yapmadin sanrim. Bi tane daha yapsan bu kdr gecikmede kesin cikardi aslnda

Bende şuan 15. Haftamdayım 13 ce 14 de kanamam oldu plasentan aşağıda yukarı çıkana kadar kanaman olabilir dedi yatıyorm pek iş yapmıyorm progestanı alttan kullanıyorm ama kahverengi hafif lekeler devam ediyor ne zaman geçicek çok moralim bozuluyor daha önceki hamilelğimde hiç böyle bişey olmadı hep kötü şeyler aklıma geliyor 😔

Back
X