- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
- Konu Sahibi Sadekahvem91
-
Tesekkur ederim insallah duzelir.Panik endise yapmayin. Agri iltihap kaynaklidir. Progestan yakan bir iğne ama düşük riskini azaltiyor. Düzenli kullanin ve lekelenme devam ederse doktorunuza hemen gidin
Tesekkur ederim. Arastiriyorum. Umarim saglkla atlatirim sureci.Bende oglumdada o hafdalarda oyle oldu plasenta asagdaydi 10gun sadece tivalete kalkmaga izin verildi evde yatak rejimi ve igne derman falan bazilari hastanede yatiyor sonra duzelmedi ama kanama durdu katiyen cinsel iliski agirlik kaldırmak ani haraketler olmaz 7ayacan plasenta kalkmazsa erken dogum düşük diorlar ama cogu zaman 5ay bitince kalkiyor korku bitiyor bendede 5de kalkdi ama 9da kafasi yukarda oldugu için sezeryan oldu ama sukur iyi oldu o plasenta uzunden ben neler cekdim korku aglama kabusdu simdi 9ay hamilelikden o uzden korkuyom cogu adamda ola biliyor internetdde bakin arasdirin neler olur olmaza iyi olcak korkmayın
Cok tesekkurler limonatayi deneyecgm. Bnde fitil olrk kulanmaya korkyrm ackcasi.Merhaba öncelikle stres yapmayın. İnşallah en kısa sürede geçer. Plasentanın aşağıda olması benimde başıma geldi 1 hafta kadar sürekli yattım sonra düzeldi çok şükür.
Progestanı fitil olarak kullanmak daha iyi diyenler var ama benim doktorum fark etmez dedi. Ben hep ağızdan aldım.
İdarar yolu enfeksiyonu için ev yapımı limonata çok işe yarıyor. Benim kızımda sık sık oluyor çünkü ben ona hep yapıyorum. Bi de bol su tüketmeniz lazım mutlaka.
Tesekkur ederim .Tam olarak hatırlamıyorum ama sizin haftanızdan daha küçüktü.çünkü geçen sene oldu bu olay.
ptogestan ı fitil olarak kullanmaktan hiç korkmayın. Hem daha az yan etki yapıyor.
Sirke de işe yarar ama sabah aç karına ilçemiz gerekiyor. Ben sık sık enfeksiyon yaşadığım için ara ara bende kullanıyorum. Ayrıca sabahları aç karına dövülerek ezilmiş sarımsak yemek de enfeksiyona karşı çok iyi geliyor.
Yine de siz doktorunuzun dediklerini uygulayın.
Adanada onu bulabilecegmi zannetmiyorum.ama yinede bi sordurayimm cok tesekkurler.İdrar yolu enfeksiyonuna bir diğer iyi gelen şey cranberry suyu ( türkçe karşılığını tam bilmiyorum kızılcık veya yabanmersini denebiliyor) Makro centerlarda bulunabiliyor Hatta kadınlar için olan probiyotiklerde bu meyvenin tozuda mevcut
Adanada onu bulabilecegmi zannetmiyorum.ama yinede bi sordurayimm cok tesekkurler.
Evet doktorada sorup oyle hareket etmeliyim. Genelde doktorlar yazdiklari ilaclari yeterli buluyorlar. Bu tip seyleri onermiyorlar. Fakat antibyotigin nezaman etki edecegni bilmiyorum asiri agrim var.Anladım Belki kargoyla gönderiliyordur Eğer tam karşılığı kızılcıksa belki evde de yapabilirsiniz ( tabi yine de ne olur ne olmaz ilk olarak doktorunuza danışın )
Evet doktorada sorup oyle hareket etmeliyim. Genelde doktorlar yazdiklari ilaclari yeterli buluyorlar. Bu tip seyleri onermiyorlar. Fakat antibyotigin nezaman etki edecegni bilmiyorum asiri agrim var.
Yerleşme kanamam olmuş muyduArkadaslar bugun sabah tuvalette akintiyla karisik pembe lekelerim oldu. Agrimvardi 4 gundur. Lekede olunca hastaneye gittim. Ultrasonda bebegmn kalpatisi vardi cok sukur.
Ama doktor bebegin eşinin asagida oldugunu soyledi. 15 haftalk hamileyim ultrasnda 16 haftalk gornyr. Esinin asagida olmasi ne gbi sorn olusturur. Sordm ama cvp vermedi iyice iskillendim. Idrarverdim yuksekderece de enfeksynmcikti. Antibyotik verdi hamilelern icebilcegi bi antibyotikmis. Vede korktgm ilac olan progestan verdi. Dusuk onleyici deyince bn bi korktm. Benzer duruma sahit olan varmi aranizda biseyler soyleyn rahatlyim. Bu arada ikili testiminde sonucu normalmis.
Doktor keseye bakti kanama alani gormedi. Bu kanama iltihaptan kaynaklanyrmus. Ve cidden buyuk bi iltihap oldgnu soyledi doktor.Antibiyotik 1-2 güne etki ediyor genelde çok büyük bir enfeksiyon değilse En güzeli bol bol yatarak dinlenmek böyle durumlar için Çok geçmiş olsun şimdiden, umarım her şey yolunda gider..
Ya benim 3. Ayimda lekelenmem hafif ce basladi ilk zamanlar yerlesme kanamasi olmadi. Sadce son adetten once hamile kaldigimi soylemisti bi hemsire degerlerime gore. Yani hamile kalip adet gormusum. Sonraki ay hamile oldgmu ogrendim. Bu hemsirenin soyledigi tabiki. Bilmyrm oylemi degilmi tbi..Yerleşme kanamam olmuş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?