- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
sankim öyle.... bizim sayımızda azalma olmadı, hatta belirli bir artış oldu gibi, belki tatilden can sıkıntısındanır
Sicaklarda kadinlar daha cbuk tahrik olurmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sankim öyle.... bizim sayımızda azalma olmadı, hatta belirli bir artış oldu gibi, belki tatilden can sıkıntısındanır
evde diye belirtmen iyi oldu canım
O nasil oluyor ya kafamda canlandiramadim
Hayir yani afrikada bile 1,5 metre mesafe zor
Allah seni netmeyee..ne güldürdün beniiHayir yani afrikada bile 1,5 metre mesafe zor
Bende ikizlerim halimden gayet memnunum.. Ama neden bu kadar onyargi var onu anlayamiyorum.. Yok yani bu ikizler size ne etti kardas ?Ben ikizlerim, eşim de ikizler.
Mümkün olursa doğacak çocuklarımızı da ikizler yapmak adına ekimde sevişeceğiz.
İkizler sevmeyenlerin bebelerini yoldan cıkaracağız. Böyle de bir aile hayalim var bakalım.
İsteyen istediği yerde sevişir!!11! Hani özgürlük, hani saygıAy evet onu sonradan ekledim şimdi millet vantilatörle dağda bayırda cima etmesin
Özelden cepten mailden facede heryerden anlat dinliyorum..Var da şimdi buradan söylemeyeyim
Adamı da verirlerse ben şöyle bir 5-10 dakika sevişebilirim.
Bende ikizlerim halimden gayet memnunum.. Ama neden bu kadar onyargi var onu anlayamiyorum.. Yok yani bu ikizler size ne etti kardas ?
ahahah simdi bi göz gezdirdim kararsizlik bendede var ama pozitif olarak o kadar cok sey var ki. Her burcun kotu ozellikleri, iyi ozellikleri vardir.. sanirsin burcun adi yilan ve burcun özellikleri: kocani bastan cikarmak, yetmedi oglunu bastan cikarmak, o da yetmedi herseyini elinden almak seni sürgüne göndermekhttp://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=281883
Zaytung'un bu haberini gormus muydun? Çok güldüm ben ya ama nedenini bilmiyorum azcık dengesizim, maymun iştahlıyım, kararsızım, havaiyim, dedikodu severim, bir öyle bir öyleyim alt tarafı. Neden sevilmiyor ikizler burcu hiç anlamam
İsteyen istediği yerde sevişir!!11! Hani özgürlük, hani saygı
ahahah simdi bi göz gezdirdim kararsizlik bendede var ama pozitif olarak o kadar cok sey var ki. Her burcun kotu ozellikleri, iyi ozellikleri vardir.. sanirsin burcun adi yilan ve burcun özellikleri: kocani bastan cikarmak, yetmedi oglunu bastan cikarmak, o da yetmedi herseyini elinden almak seni sürgüne göndermek
titizlik var, oglum dogduktan sonra anaclikta oldu ama hic ciddi bi sahsiyet degilimdirBen burcumu seviyorum ya valla kim ne derse desin Ama azcık başağın titizliğini, bir tutam oğlağın ciddiyetini, bir çimdik de yengeçin anaçlığını alsaymışım iyi olurmuşum. Tabi sen de vardır belki bu özellikler ama bende yok
Bi tarif veriyim hemen simdi once buzluga bi tencere su koyuyoruz kapagi acik olacak şekildedaha sonra tamamen kati hale gecmis buz kalibini banyonuza ya da olayi gerceklestirmek istediginiz yerin yakinina koyuyorsunuz buz erimek icin ortamdan isi alicak boylece ortaminiz sevismek icin uygun sicakliga dusecektir
Kizlar fenciyim odanizin soguk olacagina garanti veririm yaneee
başak gibisi yok.