başakların yüzkarasıymış o arkadaşın:))Başak burcu arkadaşım neden bu ifadeyi ":/ " kullandığıma dair açıklama yapmamı beklemişti ve yaklaşık bir saat boyunca benimle bunu tartıştı. Sonra kendisiyle iletişimi kestim. Sizi de ilerisi için bir önlem olarak "izlemekten vazgeç"iyorum okypete. Kusura bakmayın lütfen.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 Gündür Doğru Düzgün Sevişemeyen Türkiye'nin 2016 Yılı Koç Burcu Çocuk Açığı Can Sıkıyor...
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
HahaÖzelden cepten mailden facede heryerden anlat dinliyorum..
Haklısınız ama vantilatörü olup açık hava fantezisi olan gençlerimiz mahrum mu kalsın? Onlara da yazık bir yerde.Şimdi vantilatörü olan var olmayan var. Vantilatörlü biri gelse ormanda sevişse, sende gorsen, senin de vantilatörün yok üzülsen benim neden vantilatörüm yok diye ağlasan sevgilinle birbirinizin terli ellerini tutarak oradan uzaklaşsanız hoş olur mu? Açın halinden anlayalım biraz lutfen ya
- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
kıyamammm3.5 aydir tik yok zaten
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
kıyamammm
Beterin beteri var yani.
Neyse biz zaten gectigimiz Nisanda Koc burcu bebegine gereken katkimizi yaptık. Ben de koc burcuyum. Ee bi aileden bu kadar yiter
- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
3,5 ay olmus yeter gari...Beterin beteri var yani.
Neyse biz zaten gectigimiz Nisanda Koc burcu bebegine gereken katkimizi yaptık. Ben de koc burcuyum. Ee bi aileden bu kadar yiter
sen lohusalıgı sendrom halınde , beleşe getırmıssın..
yok oyle sıcakta yontem arayacak , kocadan kacacaksın !
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
Haklısınız ama vantilatörü olup açık hava fantezisi olan gençlerimiz mahrum mu kalsın? Onlara da yazık bir yerde.
Cık cık cık! İnsanlık ölmüş....
- 30 Haziran 2013
- 21.643
- 1
- 17.483
- 498
teveccuhunuz efenım bılımın cözemeyecegı bır problem yokturçok bilimsel bi yöntem
- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- 30 Haziran 2013
- 21.643
- 1
- 17.483
- 498
yok cnm sısme bebek dırek fantazıydı onun kadar ılgı görmeyecek sanırım1 ziyaretci halbuki bu knudan umitliydim
- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Yazın yapılan çocukta emek var arkadaş.
Kışın ısınmak için oynaşırken hoop yapılıveriyor çocuk yalandan . (Bkz yay ben)
Gel de gıdığın bile terlerken yazın bir bebe yap.
Benim de bebe akrep olacak kasımda doğacak ama 2.yi alnımın ve gıdığımın teriyle yazın yapacağım inşallah hırs yaptım tutmayın
Benim de bebe akrep olacak kasımda doğacak ama 2.yi alnımın ve gıdığımın teriyle yazın yapacağım inşallah hırs yaptım tutmayın
Yani bilemiyorum bence ülkemiz için hassas bir konu bu.Cık cık cık! İnsanlık ölmüş....
Bir yerde public yapmak isteyen vantilatör sahibi insanlar, diğer yanda bunu karşılayamayacak olanlar.
Ülkemizin kanayan yarası...............................
- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Biz ikisinide yazın sıcağında yapdık26 Mart 30 MartYazın yapılan çocukta emek var arkadaş.