15 gündür bitmeyen lekelenme

cielesran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
10
0
86
Konya
kızlar 15 gündür her gün kahverengi pembe lekelenme yaşıyorum. reglim de bi garipti bu ay doğru düzgün bir ped bile dolmuyordu ben de bittikten 1 hafta sonra test yaptım negatifti ki zaten hep korunuyoruz eşimle hiç sektirmeden. anlamıyorum neden olabilir bu, köydeyim doktora da gidemiyorum. kistim de vardı 2-3 ay önce normal kontrollerde ama doktor reglle atılır demişti. ağrım sızım yok hiç, sadece her tuvalete çıktığımda gördüğüm lekelenme problem. bi bilgisi olan var mı, zaten normalde de çok düzenli değildir reglim ama bu ay çok çok garipti yani. konumu taşımazsanız çok sevinirim sevgili moderatörler, jinekolojik hastalıklar bölümünde hiç cevap alamıyorum.

tek yapmanız gereken en yakın şehir merkezine inmek.
kistin büyüklügüne göre de lekelenme yapabilir
ama büyüme varsa tedavi olmanız şart.
doktorunuzu da degiştirin.
kistler tehlikeli oluyor

Benim bi ara reglim cok garip oldu ve 1 ay lekelenme seklinde bitmedi doktor stresten yada kg alip vermeden kaynakli olabilir dedi. Bir ilac verdi bu kesip tekrar baslatacak dedi o sekilde gecmisti ama ikimizinki ayni sorun mu bilemem.

Benim bi ara reglim cok garip oldu ve 1 ay lekelenme seklinde bitmedi doktor stresten yada kg alip vermeden kaynakli olabilir dedi. Bir ilac verdi bu kesip tekrar baslatacak dedi o sekilde gecmisti ama ikimizinki ayni sorun mu bilemem.
sağolun, ben de baya stresliyim şu dönemde ve uzun süre obezdim regl olmazdım 50 kilo verince yine olmaya başladım ama bu sefer de çok çok düzensiz. bakalım gideceğim doktora umarım büyük bi problemim yoktur.

M
sağolun, ben de baya stresliyim şu dönemde ve uzun süre obezdim regl olmazdım 50 kilo verince yine olmaya başladım ama bu sefer de çok çok düzensiz. bakalım gideceğim doktora umarım büyük bi problemim yoktur.

İnsallah canim cok gecmis olsun canini sıkma ins onemli bir sey degildir

Yerleşme kanaması da olabilir canım.
Ben öyle olmuştum.
yani yerleşme kanaması olsa reglden 1 hafta sonraki testte çıkardı diye düşündüm, bir de eşimle ayrı yerdeyiz öyle çok fırsatımız olmadı yani :) sizin de 15 gün sürdü mü yerleşme kanaması? reglim bitti 1 hafta sonra test yaptım negatifti ondan sonra da eşimle kondomla korunarak 1 defa ilişkiye girdik. (kusura bakmayın açıkça anlattığım için) tekrar bi test yapayım ama hamilelik düşük bir ihtimal gibi geliyor bana, 15 gün aralıksız uzun bir süre yerleşme kanaması için diye düşündüm.

Evet 14 gün sürdü tam regl gibide değildi ara ara oluyordu kist oldum sanmıştım ama doktora gittiğimde 7 haftalikti düşük ihtimalde olsa olabilir canım.

Back