15 gun oldum memeleri buyuteli ama bu sislikler cirkin duruyo

yasaa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
26
1
6
Ankara
Basliktada dedigim gibi 15gun oldu dual plan yontemi mentor marka 300cc yuvarlak boyum158kilom53 goguslerimin ust tarafinda sislik var buda sekilsizz gosteriyo moralimi bozuyo dr gecicek dedi ama ne zaman ve hala sabahlari yatakdan desteksix kalkamiyorum yan yatamiyorum masaj yapiyorum gogusun ust tarafina dr dedi ama sisliklere fayda etmedi henuz gecermi kizlar

Geçmiş olsun.15 gün daha çok yeni,acele etme sonuçta bir ameliyat bu.desteksiz derken ,birinin yardımı ile mi demek istedin?15 günde kendin kalkabilmelisin.ben o süreçte önce yan dönüp,dirseğimden destek alıp kalkıyordum.herşey zamanla düzelecek.

Sagol evet birinin yardimi olmadan kalkamiyorum yatakta yan yatamiyorum tas gibi batiyo gunduz iyiyim bu sislikler ne zaman iner

Cnm benimde 34 gün oldu yaptıralı, 1 ayı geçmiş düşün hala sol göğsüm daha büyük sağa göre.. bol su içiyrm, zamanla geççeni düşünyrm.. meme şekli ilk bir ayda çok değişiyo inan. bi 15 gün daha sabret cnm, aşağı inip yuvarlaklaşıyolar, o dimdik yapay görüntüleri kayboluyor.. biraz sabır..

daha erken canım şişliklerin inecek zamanla bi 10 gün daha geçsin gögsündeki rahatlamayı farkedersin sende . ben ameliyat olalı 38 gün oldu şişlikler baya azaldı. bol bol su iç

geçmiş olsun 300 cc yi siz mi istediniz doktor mu önerdi, ölçülerimiz yakınmış nasıl durduğunu merak ettim, dual yöntem kas altı gibi iyileşme süreleri uzun malesef batmaları ben 8 ay geçti hala ara sıra yaşıyorum sütyen yokken kasın aşağı doğru baskıladığını bile hissediyorum bence bizim ölçilerimiz de olanlar 250-300 arası düşünsünler daha fazlası rahatsız eder, daha azı da memnuniyetsizlik yapar değmez yani o acıyı çekmeye.

Canim oncelikle gecmis olsun boyuna gore 300 cc bence buyuk olmus . Bende yaptirdim 4.haftam cok memnunum mentor marka 240 cc kas alti gogus ucundan konuldu 165cm boyum 49 kiloyum.2 gun sonra duzelmeye basladim ams tam 9 gunde kendime geldim

300cc dr ameliyatta deneyerek karar verdi iyikide daha az koymamis yoksa bu mesakete deymezmis bu boyut tam hatta biraz daha buyuk olabilirmis

Selam.Geçmiş olsun.Daha çok yeni.Bu ameliyat için sabır sabır sabır diyoruz binlerce kere.Daha şekli oturmaz .6 ayda ancak son haline yaklaşıyor.O bile tam değil.Şişlik içinse gerçekten daha çok erken.Fakat hala yardıma ihtiyacın olması tuhaf.Baya olmuş çünkü.Ben nerdeyse yüzüstü yatıyordum 2 hafta sonra.Ya ağrı eşiğin düşük ya da korkuyosun. Ama yan yat. Hiçbişey olmaz.Biraz zorla kendini.Ağrın var mı tabi onu bilmiyorum.

geçmiş olsun kime ameliyat oldunuz?

Geçmiş olsun canım salı günüde benim ameliyat olcak inş kas üstü damla ne yapcam ben sonrası çabuk kalkar mıyım ki

Sisliklerim gecti sayilir sabretmek gerekmis su anda eskisi gibi gayeti iyiyim kas ustu yapilan ameliyat nasil olur bi fikrim yok

Evet 1ay doldu sisler baya bi gitti yumusamaya basladilarr gsyet rahatim artik ama gogsumun biri daha disa dogru duruyo gecermi masaj ise yararmi yoksa boyle kaldim mi moralim bozuk

Evet 1ay doldu sisler baya bi gitti yumusamaya basladilarr gsyet rahatim artik ama gogsumun biri daha disa dogru duruyo gecermi masaj ise yararmi yoksa boyle kaldim mi moralim bozuk

benim 2 ay oldu ama benimde bir göğsüm farklı biri daha dışa dğru diğeri yayvan duruyo üstte şişliği var birinin. bende geçer diye umuyorum sanırım masaj önemli masaj yapmaya devam etmeliyiz, yapacak baska bişey yok malesef

Çok geçmiş olsun.Tecrübeniz var bende ameliyat düşünüyorumda bişey sorucam ameliyat olduktan sonra çevremdekiler anlarlarmı sizce?Babamdan çekiniyorum söylemek istemiyorumda ağrı sızı oluyosa anlar diye korkuyorum :18:

Evet kesinlikle anlaşılır.ben belfitigi oldum dedim herkese.sadece kardeşim ve eşim biliyor onlar bakıyor bana.hastayım diye ziyaretime gelenler çok:) ama üzerimde tamamen örtüp ystiyorum beş gundur. Biraz şüpheleniyolar.ben kolalti kasalti yaptırdım.iyileşme süresi uzun haberin olsun.desteksiz kalkıp yatamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…