Basliktada dedigim gibi 15gun oldu dual plan yontemi mentor marka 300cc yuvarlak boyum158kilom53 goguslerimin ust tarafinda sislik var buda sekilsizz gosteriyo moralimi bozuyo dr gecicek dedi ama ne zaman ve hala sabahlari yatakdan desteksix kalkamiyorum yan yatamiyorum masaj yapiyorum gogusun ust tarafina dr dedi ama sisliklere fayda etmedi henuz gecermi kizlar
Basliktada dedigim gibi 15gun oldu dual plan yontemi mentor marka 300cc yuvarlak boyum158kilom53 goguslerimin ust tarafinda sislik var buda sekilsizz gosteriyo moralimi bozuyo dr gecicek dedi ama ne zaman ve hala sabahlari yatakdan desteksix kalkamiyorum yan yatamiyorum masaj yapiyorum gogusun ust tarafina dr dedi ama sisliklere fayda etmedi henuz gecermi kizlar
300cc dr ameliyatta deneyerek karar verdi iyikide daha az koymamis yoksa bu mesakete deymezmis bu boyut tam hatta biraz daha buyuk olabilirmis
Evet 1ay doldu sisler baya bi gitti yumusamaya basladilarr gsyet rahatim artik ama gogsumun biri daha disa dogru duruyo gecermi masaj ise yararmi yoksa boyle kaldim mi moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?