15 gun adet gecikmesi kan testi negatif

Zenize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
397
143
53
Arkadaslar merhaba benim 14 gun adetim gecikti en sonki batın ilk günü 30 ocak
Iki gundur adet olmusum gibi sancım geliyor hemen gidiyor belim ağrıyor ve şişkinliğim yok normalde bir hafta oncesinden olurdu bu ay 2 defa pantolonuma kadar ıslatan su gibi akıntım oldu ilk defa boyle bisey yaşadım
Bugun kan testi verdim 2.30 cikti
Geceleri uyuyamiyorum başım aşırı ağrıyor hala ağrıyor ve az once kusturmayan mide bulantim oldu bi kac defa sizce hamilelik varmidir boyle bisey yasayan varmidir
Agri kesici icicem ama terettutdeyim icemedim

G gebelikhikayesi
G Gebegebe
@gec dollenme

Değeriniz yükselebilirde düşebilirde çok kritik çıkmış. İlaç vs kullanmayın şimdilik nolur nolmaz. Son adet tarihinizin 30 Ocak olduğuna emin misiniz? 48 gündür adet görmüyorsunuz demek oluyor. Yaklaşık olarak 30 günde bir döngünüz olduğunu varsayarsak 18 gündür adet gecikmesi yaşadığınızı düşünebiliriz. Yani gebelik varsa rahme yeni tutunuyor olabilir. 3 gün sonra tekrar bi kan vermenizi öneririm.

Ve hala olmadım bugunde olmazsam aksam kan vermeye gidicem şiştim patlayacagim resmen sabah kaset test yaptim negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…