15.Gebelik haftasndaym.. Sizce ge mi kaldm arkadalar?...

DUYGUSUZduygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
1.247
4
slm hamis anneler. ben 15.gebelik haftasindayim ama hala bi 3 lü test ve ense kalinligi testini yaptiramadim. türkiyede doktora gittim ozaman 14.haftamdaydim 3lü test icin erken dediler. cinsiyetini de bilemediler. suan almanyaya geldim insallah cuma günü 3 lü testi ve ense kalinligina baktircam doktoruma. sizce ense kalinligi icin gec mi kalmis durumdayim? siz kac aylikkken baktirmistiniz... birde artik 15.haftamdayim cinsiyeti kiz da olsa erkekte olsa artik belli olur mu?

Canım üçlü test zaten en sağlıklı sonucu 16-18 hafta arası veriyor dedi benim doktorum, bu nedenle üçlü test için geç kalmış değilsin.

12. haftada ikili test yapılabilirdi, onu yaptırmadıysan bile dert etme, zaten üçlü testini yaptırırsın tatlım:)

ınşallah sağlıkla kucağına alırsın:)

Canım üçlü test zaten en sağlıklı sonucu 16-18 hafta arası veriyor dedi benim doktorum, bu nedenle üçlü test için geç kalmış değilsin.

12. haftada ikili test yapılabilirdi, onu yaptırmadıysan bile dert etme, zaten üçlü testini yaptırırsın tatlım:)

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın:)

sagolll canimmm yaaa vallaaa icimde bir korkudur gidiyor... asil beni korkutan ense kalinligi...

canım ben ense kalınlığına 12.haftamda baktırmıştım.
üçlü testte 16.haftada yapıldı ve cinsiyetini ogün öğrendim.hem sıkma canını üçlü test yapılmasına daha bi hafta var

merhabalar ben şuanda 26 haftalık hamileyim ikili testimi yaptırdım temiz çıktı ama üçlü testimi yaptırmadım doktoruma sordum herhangi bir problem çıkarsa tedavisi varmı diye oda bana hayır sadece gebeliği sonlandırıp sonlandırmayacağıma karar vermemiz gerekeceği için bilinçlendirileceğimizi söyledi
ben bebeğimi her neyi olursa olsun sahiplendim zaten onu aldırmayı asla düşünmeyeceğimi söyledim ve yaptırmadım 9 ay boyunca kedime ve bebeğime azap çektirmek istemedim açıkçası bu dünya bir sınav her sağlıklı birey bir özürlü adayıdır ne olduğumuz ne olacağımız belli olmaz

oğluşum hiç yerinde durmuyo inş doğduğundada sağlıklı ve böyle bıcır bıcır olur, inş hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.

ense olçumu cok onemlı onu gecırmışsın ama enazından dıgerlerıyle yaptır canım cınsıyet artık bellı olur.................yırmıncı haftalarda dopler ultrasona gırıp ıyııce ınceleme yaptırabılırsın ınş saglıkla gelır................hepımızın de bebışlerı

sagolll canimmm yaaa vallaaa icimde bir korkudur gidiyor... asil beni korkutan ense kalinligi...

ense kalınlığı için geç kalmışsın... 12-14 haftadaki ense kalınlığı önemli sonrasında bebeğin gelişimine göre kalın çıkma olasılığı olduğu için sağlıklı sonuç alınamıyor o yüzden de bakılmıyor demişti benim doktorum... ama zaten üçlü testte de aynı riskler değerlendirildiği için çok sıkma canını

X