- 16 Aralık 2014
- 145
- 46
-
- Konu Sahibi tugbaerkut
Patatesi haslarsam yiyor balik falan kesinlikle yemiyor.Daha dogrusu ek gida olarak hic bisey yediremiyorumpatates peynir yoğurt süt balık giibi yiyeceklerde diş çıkarmasında etkili olabilir onlarıda öğünlere eklersen diş çıkarması hızlanır :)
Buyuk ama mamadan baska bisey yemiyor malesef ac bıraktım yine yemiyor cok inatçıyeterince büyük ama 15 aylık püre olarak verirsen cok faydalı olur :)
Evet bende okuyorum internette 18 aya kadar normal diyolar.Bakalim bekliyorum ins bir an once çıkarırBenim bebegm 10 aylik doktora sormustm ne zaman çikar diye dr.18aya kadar zamani var dmisti. Ve suan bebeşimin ılk dişi cikti.seninknind zamani vardir.sabrla beklemelsn. sevgiler.
Pes edermiyim canim yeter ki yesin.Ayısı var bende ona oyle yapiyorum ama hic umrunda bile değilannelik zor zanaat herkes yapamıyor ne güzel bebeğin için araştırıyorsun bence pes etme bir ayıcık al ve sen yemezsen o yer de bizimki öyle yiyor bir köpüşe bir muhammede :)
oy canım allahım yardımcın olsun belki damağı ağırıyordur biraz daha geçsin bakalım ne olacak dişi çıksın belki rahatlar kuzucuk.Pes edermiyim canim yeter ki yesin.Ayısı var bende ona oyle yapiyorum ama hic umrunda bile değil
Ins canim ya sabah yumurta hasladim 1 tane zor verdim agzina istemiyor yemedi yineoy canım allahım yardımcın olsun belki damağı ağırıyordur biraz daha geçsin bakalım ne olacak dişi çıksın belki rahatlar kuzucuk.
yumurtayı farklı yapsan muhammed sadece az pişmiş yiyor belki damak tadı farklıdır bizimki konjuşmuyor seninki nasıl konuşyor muIns canim ya sabah yumurta hasladim 1 tane zor verdim agzina istemiyor yemedi yine
Omlet denedim krep denedim onlarida yemedi canim yok daha konusmuyor senin ki kac aylik konusuyor muyumurtayı farklı yapsan muhammed sadece az pişmiş yiyor belki damak tadı farklıdır bizimki konjuşmuyor seninki nasıl konuşyor mu
Aynen canim herkes soruyor niye cikmadi neden grc kaldi diye bende sinir oluyorum artik onun icin bir sorayim dedimBenim kızım 10 aylık hiç belirti yok dişe dair. Ben dert etmiyorum ama çevredekiler aaaaa daha çıkmadı mı diyince boğasım geliyor.
18 aya kadar normal diye okumuştum. Zaten anormal olsaydı doktor söylerdi.
Kimi çocuk böyle oluyor işte. Benim bi tanıdığımın oğlunun ilk önce köpek dişleri çıkmıştı:)) vampir gibiydi
Doktor bu çocuk sırayı şaşırmış diyip gülüp göndermii
14.aya girdi şubat 26 doğumlu canım nen.bum,düt,baba,mama diyor fazla konuşmuyor bende onu takıyorum valla herkes bir şeyi dert ediniyor sıkma canını sen 18. aya kadar bekle bakalım belki hepsi birden patlar öyle olunca daha kolay oluyor zaten sıkıntı birden bitiyor.diş çok sıkıntılı oluyor uyku yok yemek yok bide ateş inşallah siz kolayca çıkarsınız.Omlet denedim krep denedim onlarida yemedi canim yok daha konusmuyor senin ki kac aylik konusuyor mu
Bizim ki de anca mama ,dalin , geldim ,dede bunlari soyluyor.Ins canim14.aya girdi şubat 26 doğumlu canım nen.bum,düt,baba,mama diyor fazla konuşmuyor bende onu takıyorum valla herkes bir şeyi dert ediniyor sıkma canını sen 18. aya kadar bekle bakalım belki hepsi birden patlar öyle olunca daha kolay oluyor zaten sıkıntı birden bitiyor.diş çok sıkıntılı oluyor uyku yok yemek yok bide ateş inşallah siz kolayca çıkarsınız.
maşallah canım sizin doğum tarihi ne bak gebelik formu var şubat 2014 anneleri oraya da yaz kızlar çok iyi her konuda yardımcı oluyorlar.Bizim ki de anca mama ,dalin , geldim ,dede bunlari soyluyor.Ins canim
2 ocak doğumlu canim. Tesekkür ederim ilgin için canım çok sagolmaşallah canım sizin doğum tarihi ne bak gebelik formu var şubat 2014 anneleri oraya da yaz kızlar çok iyi her konuda yardımcı oluyorlar.