15 aylık bebek oyun

Niye her yeri siliyorsunuz esas bu sekilde bagisiklik gelismeyince hasta oluyorlar
Bulunduğum kentte aşırı yaygın bir korona salgını var 1 ay önce korona geçirdi korkuyorum tekrar yakalanırsa diye mecburen siliyorum influenza da çok yaygın Kırklareli'nde yaşıyoruz burda hastanelerde yer yok inanılmaz bir salgın var

Yaaa annelerin çektiğini kimse çekmiyor gerçekten yerlerde sürünmekten bende gün sonunda boyle oluyorum

Çok geçmiş olsun bu arada neyi vardı

Park gerçekten çok güzel oyalıyor çocukları sosyalleşme açısından da çok büyük katkısı oluyor ama burda aşırı bir salgın var korona ve influenza yakalanmasından korktuğum için parka da gidemiyoruz akşama kadar evde neyle oyalayacagimi sasirdim

Ipe cubuga gecırnelı boncuk uc yaş oncesınde uygun mu

Nereden aldınız ne dıye yazarsak buluruz

Mısır unu degıl

Nişasta o

Oobleck hamuru

Mısır unuyla degıl yanlıs soylemıs

Nısasta olacak

Oobleck tarifi olarak Google dan bakın ununuz heba olmasın

Cok sasırıyorum kayınvalidesını annesini dinleyen insanlara

Ben cok sinirleniyorum bırı ışıme karısınca

Siz nasıl sakin kalıp dedıgını yapabılıyorsunuz

Tamam mikrop pislik var heryerde ama titiz olmak bebekler için iyi değil.Beb emekliliğinde bile çıkarıyordum.Merdivenleri eliyle çıkıyordu benimki.İcim gidiyordu bazı ama eve gelince güzelce yikiyordum.Hic hasta olmadı bu kış. Dışarda aldığım verimi,öğrenmeyi hicbiryerde almiyorum ben.Mesela katicayi gösteriyorum hemen öğreniyor,ya da tavukları.Diger insanlar ve çocuklarla iletişim halinde.Bizim doktor hem zihin hem motor becerileri için mutlaka çıkarın demişti.Yine de siz bilirsiniz

Nişaştayla olmuyomuydu o yanlışmı hatırlıyorum ben

Katica nedir

Bizde de ekran tamamen kapalı sadece uyuduğunda açılıyor tabi bu durumda oyalarken zorluyor. Aa neden böyle bir tepki verdi

Onlar için her şey oyun olduğu için güvenli alanlarda oynasın bence. Bir de bırakınca kendi oyuncaklarla oyun kurabilir. Bazen kendi takılıyor mu?
Kendi başına oynamayı daha çok seviyor bende beraber birşeyler yapalım diye peşinden koşuyorum sürekli birlikte oynamayı da öğrensin istiyorum ama genelde bireysel oynamak istiyor ama yaşıtı olduğunda durumlar değişiyor yada Yeni bı insan olduğunda onunla oynamayı seviyor benden mi sıkıldı anlamadım

Cok sasırıyorum kayınvalidesını annesini dinleyen insanlara

Ben cok sinirleniyorum bırı ışıme karısınca

Siz nasıl sakin kalıp dedıgını yapabılıyorsunuz
Bende çok sinirlenmiştim ilk 40 gün geldi kaldı normalde hicbirseye karışmayan kadın çocuk doğduktan sonra her geçen gün başka birşeye karışmaya başlayınca canıma tak etti bebeğimi sevmeme bile karışıyordu neymiş nazar degiyormus çocuk sevgisiz büyür mü ilk haftadan sonra çatışmalarımız başladı sonrasında zaten o sürekli bilerek herşeye karışmaya çalıştı ben karşı çıktım derken evde huzur kalmadi ben lohusayim zehir etti herşeyi en son dayanamadım gönderdim evden simdi benden kötüsü yok umrumda da degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…