- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 478
- 36
- Konu Sahibi gulendam_34
-
inşallahAnnem bana 3 yaşına doğru yürüdün derdi. Hatta korkmuş bu kız yürümiycek mi diye tembelmişim biraz. 2 yaşına kadar yolu var. Annelik dediğiniz gibi insanı biraz evhamlı yapıyor. Yürür inşallah kuzucuk
işte düşüp tekrar kalkamıyor meselaDüşersin falan diye etrafında panik yapıyor veya çok koruyorsanız da yürümeye bilir
Bırakın düşsün tekrar kalksın
Etrafında güvenli olsun yeter
Bı rahatsızlığı yoksa inşallah yürür her bebek bir değil kimi erken kimi geç yürür
Benim oğlum da hiç oturamazdı
Ve bende çok geç yürümüşüm
Kendinizi üzmeyin ama doktorada sorun
sanırım vermiyorD vitamini veriyormu kardeşin
Güneş görmesi lazım her fırsatta güneşe görünsün bakın nasıl yürüyor
Dr ada sorun tabi d vitamini için, benim oğlum 23 aylık 4 ayda bir ampul alıyor, büyükler 6ayda bir alıyor
Kış malum yinede hiç yoktan iyidirsanırım vermiyor
güneş pek yok bu aralar ama her fırsatta çıkarsın söyleyeyim de
dr a da danışalım
Çok teşekkür ederim canım Amininşallah
bir dengeli dengeli yürüse hayırlısı ile
bu arada Allah kucağınızda görmeyi nasip etsin sağlık ve sıhhatle :)
Yürür Allah ın izniyleişte düşüp tekrar kalkamıyor mesela
çok ağlıyor ondan sonra
soracağız doktora yakın zamanda
sağolun
ben bu konuyu söyleyeyim kardeşimeKış malum yinede hiç yoktan iyidir
12. Aya kdr damla halindeydi her gün
Şimdi artık ampuller halinde veriyoruz bu yaşta
Aslında bu d vıt yasa bakmadan herkesin alması lazımmış senede bir kere olsun alın diyen dr çok. Istersen 70 yaşında ol almak lazım doyolar sağlık için
Mutlaka sorsun dr a, görmesine gerek yok eczaneden kolayca alabilir herhalde cüzi bir fiyata
Yürür Allah ın izniyle
Bı sıkıntı yoktur inşallah
erken yürüdü geç yürüdü yü düünmüyor kardeşim hani takmıyorHer bebek farklı gelişim gösteriyor, Bir arkadaşımın bebeği 11 aylıkken yürümeye başlıyor fakat başka bir arkadaşımın 16 aylıkken yürüdü. Bir sey olduğunu sanmıyorum fakat içiniz rahat olması için bir doktora götürün bence
Yürüteç vs kullanıyor mu
Zira o Zaman denge sağlamak zor oluyor galiba
Benim oğlum yürünmeye başladığında koşmaya başlamıştı
Bol bol düştü
Biraz da düşsün her an koşmasın ağlasın çabalasın
Ay düşecek diye evham yaparsa çekinir çocuklar
Selam. Ne zaman düşmeden yürümeye başladı? Neler yaptınız?Selam kızlar kardeşimin bebeği ile ilgili bir sorun. Belki bir bilen vardır diye buraya da yazayım dedim.. Lütfen konum taşınmasın
Kızım yakında 15 aylık olacak. 12 aylıktan beri yürüyor ama hala kendi haline bırakamıyoruz. Çünkü 2 dk dalmış olsam bile çok dengesiz bir şekilde düşüyor. 3 aydır hiçbir ilerleme olmadı hala aynı. Kendi halinde dört adım atsa beşincide sallanmaya başlıyor.artık bir problem olduğunu düşünmeye başladım.emekleme ve sıralama da yok bu arada. Oturduğu yerden kalkamıyor. Tek yapabildiği acemice yürümek. Oturtsam yerde kendi halinde de durmuyor sürekli yürümek istiyor. 3 aydır peşinde dolaşmak gerçekten çok yoruldum. Etrafında böyle olup sonra düzelen var mı ne yapmam gerekir
selam konuyu açalı çoook zaman oldu yaa :) eski bir konu unuttum yani kusura bakmayınSelam. Ne zaman düşmeden yürümeye başladı? Neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?