Çocuk Hastalıkları 15 aylık bebeğimin igne sonrası diz tutulması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

C A N O

Nirvana
Pro Üye
8 Haziran 2013
56.348
149.596
Merhaba arkadaşlar
Konuyu gereken bölüme açtım ama cevap veren olmadı ... Endişem den dolayı buraya yazmak zorunda kaldım. K.bakmayın.

Bebeğim bundan 1 ay önce zature geçirdi. Doktor 17 tane igne yazdı. Bunları kullandık, cok sükür iyileşti. Fakat son 1 haftadır sol dizini bükemiyor. Doktora getirdik, röntgen, ultrason, kan verdik. Bişey çıkmadı. Yarın tekrar başka bir hastaneye gideceğiz.
Masaj yapıyorum, zeytinyağı ile ovuyorum. Inşallah kalıcı bişey değildir. Çok endiseliyim.

Etrafınızda yada sizde böyle bir durumla karşılaşan varmı diye buraya konu açtım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:

İğneler az değil 17 tane :KK57:bence normal benim kızımda 8 iğneden sonra günlercezor yürüdüğü olmuştur,büyük olmasına rağmen...

Ya igneler muhtemelen uyusturdu ve agri yapti cocuga bence benim oglumunda bacaktan igne vurmuslardi cocuk vurduktan sonra sabaha kadar kalkamiyoduo derwce penisilinlercok agritiyo zamanla gecer ama icinizin rahatlamasi acisindan tabi doktora goturun insallah cabucak iyilessir bebis

Dizini siz bukmeye calistiginizda diz bukuluyor mu? Ve kızınız ne tepki veriyor?

Ya igneler muhtemelen uyusturdu ve agri yapti cocuga bence benim oglumunda bacaktan igne vurmuslardi cocuk vurduktan sonra sabaha kadar kalkamiyoduo derwce penisilinlercok agritiyo zamanla gecer ama icinizin rahatlamasi acisindan tabi doktora goturun insallah cabucak iyilessir bebis
Igneler biteli 2 hafta oluyor. Hala düzelmedi. Inşallah geçer çok sağol
Dizini siz bukmeye calistiginizda diz bukuluyor mu? Ve kızınız ne tepki veriyor?
Kendini kasıyor, zorlarsam da ağlıyor. Oğlum bu arada kız değil, karnına doğru çekmiyor. Sag bacağını çekiyor. Üzerini giydirirken bile ilk sol bacağına giydiriyorum. Ilk sağ ile başlasam da sol Bacağını kırmıyor giydiremiyorum

Canım geçmiş olsun yeni gördüm konunu. Hani bazen kitlenir kıpırdatamazsın dizini öyle bişeymi oldu acaba

Canım geçmiş olsun yeni gördüm konunu. Hani bazen kitlenir kıpırdatamazsın dizini öyle bişeymi oldu acaba
Bilmiyorum ki uykusunda da aynı şekilde. Uyanıkkende aynı. Poposunun üstünde gidiyor sağ bacağını kullanıyor. Sol bacağını kaldırıyor dizini kırmadan öyle gidiyor. Sağol canım

Yok yapmadılar.

bir daha gidince sorun doktora hani sinirleri ile ilgili bir şey olabilir mi diye

bir de o gözle baksınlar

umarım acıdığı için tedirgin olmuş ve o nednele bükmüyordur

bir de uyurken denesenize dizini bükmeyi

hani uyanıkken belki daha acımadan acıyacak sanıp bağırıyordur

uyurken görmeden deneyin

geçmiş olsunnn

bir daha gidince sorun doktora hani sinirleri ile ilgili bir şey olabilir mi diye

bir de o gözle baksınlar

umarım acıdığı için tedirgin olmuş ve o nednele bükmüyordur

bir de uyurken denesenize dizini bükmeyi

hani uyanıkken belki daha acımadan acıyacak sanıp bağırıyordur

uyurken görmeden deneyin

geçmiş olsunnn
Sağolun denedim yapmıyor uykusunda da

Bilmiyorum ki uykusunda da aynı şekilde. Uyanıkkende aynı. Poposunun üstünde gidiyor sağ bacağını kullanıyor. Sol bacağını kaldırıyor dizini kırmadan öyle gidiyor. Sağol canım
Doktor ne dedi peki? Ağrısı yok o belli.. Yarın doktordan sonra haber ver mutlaka.
Aaa bak yazarken ne geldi aklıma.. Kardeşim 1 yaşlarındayken, normalde yürürken birden emeklemeye başlamış bi huysuzluğu sıkıntısı ağlaması yokmuş keyfi yerindeymiş ama yürüyen çocuk emekler olmuş. Annemler hemen doktora götürmüşler kardeşimde orta kulak iltihabı sinirlere dokunma yapmış menenjit başlangıcı olmuş ve o yüzden basamamış kardeşim. Çok şükür erken teşhisle halledilmiş hastanede yatmış bir süre. Ama kulak iltihabı hiç belirti vermemiş o güne kadar yani ağrısı sızısı ağlaması hiç olmamış
Kulaklarında enfeksiyonu felan varmıydı canım

Doktor ne dedi peki? Ağrısı yok o belli.. Yarın doktordan sonra haber ver mutlaka.
Aaa bak yazarken ne geldi aklıma.. Kardeşim 1 yaşlarındayken, normalde yürürken birden emeklemeye başlamış bi huysuzluğu sıkıntısı ağlaması yokmuş keyfi yerindeymiş ama yürüyen çocuk emekler olmuş. Annemler hemen doktora götürmüşler kardeşimde orta kulak iltihabı sinirlere dokunma yapmış menenjit başlangıcı olmuş ve o yüzden basamamış kardeşim. Çok şükür erken teşhisle halledilmiş hastanede yatmış bir süre. Ama kulak iltihabı hiç belirti vermemiş o güne kadar yani ağrısı sızısı ağlaması hiç olmamış
Kulaklarında enfeksiyonu felan varmıydı canım
Valla bilmiyorum, sadece yakın zamanda zature tedavisi gördü okadar. Yarın hem fizik tedavi hemde çocuk hastalıklarından randevu aldık. Orda söylerim bu dediklerini. Allah çocuklarımıza sağlık versin.

Valla bilmiyorum, sadece yakın zamanda zature tedavisi gördü okadar. Yarın hem fizik tedavi hemde çocuk hastalıklarından randevu aldık. Orda söylerim bu dediklerini. Allah çocuklarımıza sağlık versin.
Amin canım.. Küçücük bedenleriyle büyüme çabası veriyorlar kzucuklar

Olabilir ne demekmiş??? Olup olmadığını anlayamıyorlarmı testle felan
Iki hastane gezdik, biri kesin bişey söylemedi. Kan testinde enfeksiyon falan çıkmadı. Ultrason çeken doktor da emar cektirin bide oylr bakilsin, kıkırdakta falan sorun olabilir dedi. Fakat emar da uyutularak cekiliyormus bebeklerde. Midesi düzeldi derken bide bu çıktı

Igneler biteli 2 hafta oluyor. Hala düzelmedi. Inşallah geçer çok sağol

Kendini kasıyor, zorlarsam da ağlıyor. Oğlum bu arada kız değil, karnına doğru çekmiyor. Sag bacağını çekiyor. Üzerini giydirirken bile ilk sol bacağına giydiriyorum. Ilk sağ ile başlasam da sol Bacağını kırmıyor giydiremiyorum

İğneler iki bacağına da yapılmıştır buyuk ihtimal, birinde bu kadar hassas olması can sıkıcı tabi.
Ama canınızı sikmayin. Geçici bir şeydir. İğne kası tetikleyen bi yere gelmiş olabilir, zamanla geçer,
Yada gerçekten canı yandigi için vücut kendini kendi korumaya almıştır.
Kötü ihtimali düşünmeyin, onun için EMG cekilerek net bir şey söylenir.

İhmal etmiyorsunuz zaten. Allah şifa versin.

X