Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız olunca annenin güzelliğini alır derler nineler. Anne çirkinleşir derler. Abuk subuk şeyler.Kız olmasıyla ne alakası var? Benim bebeğim erkek, gayet leke olmuştu cildimde, hiç de “bebek gibi” olmamıştım, parıl parıl falan değildim. Bebeğinizin cinsiyetiyle alakası yok durumun, hormonlarınızla var. Geçmiş olsun.
Cildinizde kalıcı leke olamması için mineral filtreli güneş kremini sürmeyi ihmal etmeyin. 2 saatte bir de tazeleyinHangi cilt bakım ürünlerini tavsiye edersiniz şu sivilcelerden kurtulma şansım yokmu leke de bırakıyor çok hassas vücudum var birde zor geçiyor lekeler falan.İlk hamileliğim hiçbir bilgim yok tavsiye ettiğiniz neler varsa aktarabilir misiniz...
Biliyorum tam da o saçmalığa değinmiştim, ne alakası varsaKız olunca annenin güzelliğini alır derler nineler. Anne çirkinleşir derler. Abuk subuk şeyler.
Sanane oğlum yazma o zamanAynı konuyu iki kere açmayın.
Daha dün açmışsınız.
Teşekkür ederim sağolunÇeşit çeşit ürün kullanamazsınız, güneş kreminizi ihmal etmeyin, yeterli miktarda sürün, 2-3 saatte bir yenileyin, yeter.
Beslenme düzeninizi değiştirin özellikle şekeri kesin hamilelikte şeker yüzü mahvediyorTeşekkür ederim sağolun
Benim bebeğim erkek. Ve çok fazla sivilce ve lekelenme var. Ama ilaç ve krem kullanmadim. Bence bu kadar takılmayınHangi cilt bakım ürünlerini tavsiye edersiniz şu sivilcelerden kurtulma şansım yokmu leke de bırakıyor çok hassas vücudum var birde zor geçiyor lekeler falan.İlk hamileliğim hiçbir bilgim yok tavsiye ettiğiniz neler varsa aktarabilir misiniz...
Nasıl bir üslup?Sanane oğlum yazma o zaman