15-16 haftalık hamişler ☺️

Gurbetkusu74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
762
706
33
15+5 günlük hamileyim cinsiyetimiz belli oldu 148 gram bir minnosum var şuanlk herşey yolunda üçlü taramaya doktorum gerek görmedi. Adet tarihime gore 14+4um ama bebek bir hafta ileri göründüğü için adet tarihimi degistrdi doktor Sizler ne durumdasnz bebislerin gelişimi nasıl bu haftalarda kaç gramlar bebikler siz kaç kg aldınız hareketlerini hissedeblyormusunuz çatlak için yağlara basladnz mı beslenmenzde nelere dikkat ediyorsunuz sohbet edelim dertleşelim anneler

Ben daha grammini öğrenemedim merak ediyorum açıkçası 16+2 yim şuan cinsiyetimizde erkek sıkıntı yaşıyoruz biraz tarama sonucumuz pozitif çıkınca üçlü için hiç gidesim gelmiyor malesef

Ben daha grammini öğrenemedim merak ediyorum açıkçası 16+2 yim şuan cinsiyetimizde erkek sıkıntı yaşıyoruz biraz tarama sonucumuz pozitif çıkınca üçlü için hiç gidesim gelmiyor malesef
İkili tarama mı pozitif çıktı yüzde olarak kaçtı risk hiç canınızı sıkmayın bunlar zaten tanı degil tarama testi yani atyorum bin çocukda 1 ihtimal olabilir dyor 250 cocukda bir dese bile nekdr uzak ihtimal bı dusunun. Ultrason görüntüsü nasldi ense kalınlığı kaçtı burun kemiği oluşmamsmydı?

İkili testim bu şekildeydi ama fetal yaptiramadim için perinatoloji ye sevk etti burun kemigini gördü olanaksız bir durum görmüyorum normal dedi

Eklentiler

• 16740561048757194284672341696634.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 184
İkili testim bu şekildeydi ama fetal yaptiramadim için perinatoloji ye sevk etti burun kemigini gördü olanaksız bir durum görmüyorum normal dedi
Ultrason muaynenizde doktor birşey gormediyse ense kalnglnda ve burun kemiğinde bence içinizi ferah tutun. Aksi birşey olsa ultrasonda belli olurdu net olarak.

Ultrason muaynenizde doktor birşey gormediyse ense kalnglnda ve burun kemiğinde bence içinizi ferah tutun. Aksi birşey olsa ultrasonda belli olurdu net olarak.
Ne devlet nede özel burun kemiğini göremedi Ma perinatoloji deki doktor direk kemiğini gösterdi şuan karnımda dibil dibil hareket ediyor aşırı hissettiriyor kendini

Ne devlet nede özel burun kemiğini göremedi Ma perinatoloji deki doktor direk kemiğini gösterdi şuan karnımda dibil dibil hareket ediyor aşırı hissettiriyor kendini
Yaaaa çok güzel benimde oğlum olacak ama ben kilolu hamile kaldım maalesef 80 kiloyum şuan net olarak hareketlerini hissedemyrm bazen günde bir iki en fazla bazen hiç hissetmyrm

Bende 14+5 bata göre ama cinsiyet öğrenmeye gideceğim sanırım hafta sonu normalde 18 şubata çağırmıştı ama sabredemeyeceğim:))

Bende 14+5 bata göre ama cinsiyet öğrenmeye gideceğim sanırım hafta sonu normalde 18 şubata çağırmıştı ama sabredemeyeceğim:))
Oooo 18 Şubat çok uzak bana bile uzak geldi .14+5de çok rahat cinsiyet görünür zaten 15 haftalık olmuş. Bence de gidin insan gerçekten çok merak edyo pozisyonu Uygun değilse bile sola yatrip oksurtyo doktor çocuk bikac takla atıp yer degsyo illaki goryolar yani doktor yeter ki görmek istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…