- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 35
-
- Konu Sahibi efe keremin annesi
ARALIĞIN VE YILIN SON AYININ YARISINDA DOĞUMU OLAN ARKADAŞLAR BURDAMISINIZ:)
bende sabırsızım az kaldı :) allah hayırlısını versin cinsiyeti nedirMerhabalar benim de tahmini doğum tarihim 16 Aralık 2015 nasip olursa..
İlk gebeliğim benim de çok heyecanlı..
Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi
Aminn inşallahbende sabırsızım az kaldı :) allah hayırlısını versin cinsiyeti nedir
erkek bizimde efe kerem adı :) da inşallah bakalım bu sene zaten erkek senesi herkesin erkek olcak sanırsam :)
HAYIRLISI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL VALLA :) BENDEN 1 GÜN SONRASIN AY Bİ GÜNÜ GELSE ZATEN BAŞKA BİŞİ İSTEMİYORUM HEYECANDAN :)
VALLA BEN OKADAR ALMADIM YANI ALDIMDA ÇOK ALMADIM :) WEBDEN AL DİYE BİYER VARDI ORDAN 20 Lİ ÇOCUK HASTANE ÇIKIŞI VARDI ONDAN ALDIM GÜZELDİ MALI FELANDA ÇOK KALİTELİ 86 TL TUTTU BİDE 10 LU TAKIM ALDIM EXTRA SONRA İŞTE 2 TAKIM UYKU SETİ ALDIM BİBERONLAR YAĞLAR ŞAMPUAN KREM DERKEN ODA DOLDU :) YATAK KALDI ONUDA PARK YATAK ALCAM TAŞIMASI KOLAY OLSUN BÜYÜYÜNCE NORMAL YATAK ALIYIM DİYE
Eki Görüntüle 1598748 BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM 210 TL YATAK NEVRESİM TAKIMI İÇİNDEKİ DAHİL