15/12/2015 ANNELERİ BURDAMI :)

Merhabalar benim de tahmini doğum tarihim 16 Aralık 2015 nasip olursa..
İlk gebeliğim benim de çok heyecanlı..
Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi
bende sabırsızım az kaldı :) allah hayırlısını versin cinsiyeti nedir

HAYIRLISI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL VALLA :) BENDEN 1 GÜN SONRASIN AY Bİ GÜNÜ GELSE ZATEN BAŞKA BİŞİ İSTEMİYORUM HEYECANDAN :)

HAYIRLISI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL VALLA :) BENDEN 1 GÜN SONRASIN AY Bİ GÜNÜ GELSE ZATEN BAŞKA BİŞİ İSTEMİYORUM HEYECANDAN :)

Aynen hayırlısı bakalım, evet peş peşe doğuma gireceğiz herhalde
Ben de çok heyecanlıyım, bu hafta artık bebişe ciciler almaya başlayacağım..
Sen neler yaptın, aldın mı bişiler??

VALLA BEN OKADAR ALMADIM YANI ALDIMDA ÇOK ALMADIM :) WEBDEN AL DİYE BİYER VARDI ORDAN 20 Lİ ÇOCUK HASTANE ÇIKIŞI VARDI ONDAN ALDIM GÜZELDİ MALI FELANDA ÇOK KALİTELİ 86 TL TUTTU BİDE 10 LU TAKIM ALDIM EXTRA SONRA İŞTE 2 TAKIM UYKU SETİ ALDIM BİBERONLAR YAĞLAR ŞAMPUAN KREM DERKEN ODA DOLDU :) YATAK KALDI ONUDA PARK YATAK ALCAM TAŞIMASI KOLAY OLSUN BÜYÜYÜNCE NORMAL YATAK ALIYIM DİYE

Eki Görüntüle 1598748 BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM 210 TL YATAK NEVRESİM TAKIMI İÇİNDEKİ DAHİL

Güzel günlerde kullanın, çok güzel almışsın işte fiyatlar uygun görünüyor, daha piyasaya bakmadım ama.. Bu arada yatak da çok iyi, fiyat da uygun.. Ben yatak odasına beşik alacağım için daha küçük bir model düşünüyorum, bakalım bulurum inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…