- 11 Ağustos 2020
- 60
- 27
-
- Konu Sahibi blckroseimmortl
En yakın zamanda saolun140 aşırı. bence hemen bir dr görünmelisiniz.
Size de geçmiş olsunçok geçmiş olsun konuyu ben açtım sandım özellikle yemek yedikten sonra ! nabızım çok yükseliyor ne tsh problemim ne de kansızlığım var.
Merhaba. Kalbin 120 atarken sen kendini normal hissediyor musun? Kardiologa görünürsen sorun olup olmadıgı anlaşılırNabzım genelde 120 125 çıkar. Son zamanlarda 140 ı gördüm. Coronadan dolayı hastaneye gidemiyorum bu ara. Ciddi bişey var mıdır normal mi
Nefesim daralıyor normal onun dışında saolunnMerhaba. Kalbin 120 atarken sen kendini normal hissediyor musun? Kardiologa görünürsen sorun olup olmadıgı anlaşılır
Boy 173 kilo 59 tesekkürlerrrKilolu musunuz? 120 bile fazla normali 80 diye biliyorum. Hemen bir kardiyolojiden randevu alin sakin aksatmayın. Buarada günlük 1 saat yürüyüş ve düzenli beslenmeyi ihmal etmeyin
Evet durup dururken böyle de bende anksiyete var acaba bundan dolayı mı diye düşünmüştüm benDinlenme durumunda böyleyse normal değerin üstünde, acile bile gitsen hemen muayene ederler. Bence zaman kaybetmeden doktora gitmelisin.
Aynı sorun bendede var kafayı yemem üzereyim doktora gittiniz miçok geçmiş olsun konuyu ben açtım sandım özellikle yemek yedikten sonra ! nabızım çok yükseliyor ne tsh problemim ne de kansızlığım var.