- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Mağdur cinsel ilişkiyi "reddetmiş" kısmına takıldım ben. Elbet, koca koca hakimler benden daha iyi bilir ama kanunen 15 yaş altında rıza aranmaz diye biliyorum ben. Şimdi 14 yaşında bir kız "rıza" dahilinde 21 yaşındaki bir erkekle cinsel ilişkiye girse rıza var diyecekler mi? Sanmam. Kanunen 15 yaş altı çocuktur. Çocuğun da iradesi olmaz.
Hakim herhalde fahi.nin koynunda yakalanması gerektiğini düşünüyor.
Bu arada çocuğa öğretilene bak. Kadınlar parasını verip satın alabileceğin zevk oyuncaklarıdır, eğer yeterli paran varsa istediğine sahip olabilirsin.
Sonra da bu zengin bebesi büyüyüp üniversitede kendisine "vermeyen" kız arkadaşına tecavüz ettiğinde mahkemedeki iyi halden ve kravatının güzelliğinden, elbisesinin ütüsünden dolayı indirim falan alır.
Hakim herhalde fahi.nin koynunda yakalanması gerektiğini düşünüyor.
Bu arada çocuğa öğretilene bak. Kadınlar parasını verip satın alabileceğin zevk oyuncaklarıdır, eğer yeterli paran varsa istediğine sahip olabilirsin.
Sonra da bu zengin bebesi büyüyüp üniversitede kendisine "vermeyen" kız arkadaşına tecavüz ettiğinde mahkemedeki iyi halden ve kravatının güzelliğinden, elbisesinin ütüsünden dolayı indirim falan alır.