• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşındaki oğlunu cinsel ilişkiye zorlayan baba ceza almadı!

Mağdur cinsel ilişkiyi "reddetmiş" kısmına takıldım ben. Elbet, koca koca hakimler benden daha iyi bilir ama kanunen 15 yaş altında rıza aranmaz diye biliyorum ben. Şimdi 14 yaşında bir kız "rıza" dahilinde 21 yaşındaki bir erkekle cinsel ilişkiye girse rıza var diyecekler mi? Sanmam. Kanunen 15 yaş altı çocuktur. Çocuğun da iradesi olmaz.
Hakim herhalde fahi.nin koynunda yakalanması gerektiğini düşünüyor.
Bu arada çocuğa öğretilene bak. Kadınlar parasını verip satın alabileceğin zevk oyuncaklarıdır, eğer yeterli paran varsa istediğine sahip olabilirsin.
Sonra da bu zengin bebesi büyüyüp üniversitede kendisine "vermeyen" kız arkadaşına tecavüz ettiğinde mahkemedeki iyi halden ve kravatının güzelliğinden, elbisesinin ütüsünden dolayı indirim falan alır.

Hakim nasil ceza vermiyor babaya, ona aklim ermiyor. Ne olursa olsun bu erkek cocugu veya kiz cocugu olsun 14 yasinda fuhusa zorlamak bir suctur.
Cezalar baskalarinada ikaz olur veya olmalidir. Yapilmamasi gereken etik bir durumdur bu, etik, edep demek.
Ama dedigim gibi Islamiyet acisindan bakarsan hakim dogru karar vermistir, ama laik tarafdan bakilirsa bu babada veya annede olsa suc unsurudur. Cocugunu fuhusa yönlendirmektir.
Iste onun icin her ülke laik olmalidir. laik oldugunda edep, ahlak vardir baska türlü bu durumlari yasamamiz gayet normal olacaktir ve ceza almadan, hic bir sey olmamis gibi davranildiginda, artik herkes bunu cocuguna yapma yetkisi yargi tarafindan izin verilmistir demek.
BElki bi tane de hakime ismarlamistir :)tövbeler olssssuuunnn :)

BElki bi tane de hakime ismarlamistir :)tövbeler olssssuuunnn :)
Haayyyy aklinla yasa, inan aklima gelmemisti sadece hayret edip duruyordum kac zamandir.
Bizim insanlarimiz satilik gercekten.
Parayi veer,. herkes herseyi senin icin yapar.

ofisin zevksizliğine ve elindeki puroya bakılırsa sonradan gurme bence, bi kesme bardakta tiskisi eksik, o da kadraja giremedi ama yakınlarda bir yerlerdedir tahminim:KK53:
ne yazdım ama...:KK70::KK70:
Yalnız o puro o lüks deri koltuk o zengin duruşu falan nasılda iki beden büyük durmuş. Evet, kesin sonradan görme. :KK45:

Yalnız o puro o lüks deri koltuk o zengin duruşu falan nasılda iki beden büyük durmuş. Evet, kesin sonradan görme. :KK45:
Tabi canim, resmen bagiriyor, kiroyum ama para bende diye. Hakimde, arkadasin dedigi gibi nasibini almis olabilir yoksa bu kadar iyimser olamazdi. Bu sonradan görmeler gercekten cok tehlikeli oluyor, cünkü o parayi nerelerine sokacaklarini bilmiyorlar. Akillarinda sexden baska birsey gelmiyor. Güya ogluna iyilik yapiyor.
Cehaletin toplumlara ne kadar zarar verdiginin bir örnegi iste. Keske o hakimin isminide yazsalardi, aslinda ona dava acmak lazim, isini yerine getiremiyor diye. Bu nasil bir hakim yaaa ??? Adaletin geldigi yere bakin.

Back