14 yaşında lazer epilasyon

atlantistengelenkadin

İnsanın kim olduğu değil ,ne yaptığı önemlidir.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
2.317
4.183
selam hanımlar, kızım Ekim ayında 15 yaşından gün almaya başlayacak. Sadece koltukaltı ve alt bacak bölgesine epilasyon yaptırmak istiyor. İnternetten sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Sizce zararlı mıdır, ertelemek gerekir mi? Ben yaptırmamak taraftarıyım ama kızım çok ısrarlı.

Bence düzenli olarak ağdaya gitsin kendisi yapamıyorsa güvenilir temiz bir yere, zaten incelip azalacak 18 yaşından sonrada lazer olsun şuanda çok erken ve bazen çocuklarımizin her istediğine evet demiyoruz

Gelişme cağını tamamlamadan önce lazer epilasyon tavsiye edilmiyor; sorumluluklarının farkında olan bir tıp merkezi de zaten yaşından dolayı kabul etmez kızınızı. Ama size ve kendisine tavsiyem, agdadansa jilet kullanması yönünde olur. Bu kıl tüy işleriyle ne yazık ki çok uğraşmam gerekmişti benim de, ve gerçekten jilet tüyleri cogaltmama&kalinlastirmama adına en iyi yöntem. Böylece tamamen kurtulmayı düşündüğü zaman da daha az seansla işini bitirebilir

Gelişme cağını tamamlamadan önce lazer epilasyon tavsiye edilmiyor; sorumluluklarının farkında olan bir tıp merkezi de zaten yaşından dolayı kabul etmez kızınızı. Ama size ve kendisine tavsiyem, agdadansa jilet kullanması yönünde olur. Bu kıl tüy işleriyle ne yazık ki çok uğraşmam gerekmişti benim de, ve gerçekten jilet tüyleri cogaltmama&kalinlastirmama adına en iyi yöntem. Böylece tamamen kurtulmayı düşündüğü zaman da daha az seansla işini bitirebilir
Ağda kıl köklerini uyarıyor değil mi?
Gelecek yaza kadar rahatım da deniz mevsimi başlayınca yine telaş alacak bizi
Teşekkür ederim

Şimdiki nesil herşeyi erken yaşamayı seviyor.
Sevgili olayları makyaj olayları bakım olayları lazer olayları vs.
Tüylerinden bu kadar rahatsız olmasının sebebi ne önce onu öğrenin.
Bir erkek mi teşvik etti bu önemli.
İnanın şimdikilerde erkeğe hacet yok,
kızlar daha tehlikeli, daha rekabetçi.
Sıtgım sıyrıldı zaten ergenlik problemlerinden.

Bu arada dediğim gibi jilet yaparsa ve bütçeniz de uygunsa (gerçekten çok pahalıya mal olabiliyor) kıl kökleri iyice oturmadan 16 yaşından sonra iğneli epilasyona başlayabilir. Tüylerden kurtulma konusunda kesinliği olan tek yöntem de o zaten

Ağda kıl köklerini uyarıyor değil mi?
Gelecek yaza kadar rahatım da deniz mevsimi başlayınca yine telaş alacak bizi
Teşekkür ederim

Evet, ağda yapıldığı yerdeki kan dolasimini hızlandırdığı için kıl köklerinin daha çok beslenmesine ve dolayisiyla güçlenmesine sebep oluyor

Daha cocuk, ne gerek var diyenlerdenim. Simdiki cocuklar buyumeye, kadin olamaya amma merakli. Bu islere degil, okuluna daha cok kafa yorsun bence. Lazer makinesi kacmiyor ya.
Ah ah chery
damarıma bastın
şimdiki ergenlerle uğraşmak çok zor ki benim kızım çocukluğunda zarif, naif saygılı bir çocuktu, şimdi oldu bir canavar

X