- 22 Kasım 2010
- 11.153
- 19.706
- 498
- Konu Sahibi strongwoman0687
-
Biz de bekariz yalniziz cicek ciko gelen giden de yok ben de siz tek basinizayim uzulmeyin diye yaziyorumMerhaba arkadaşlar,
iki gün önce konu açmıştım, okuyanlar bilir. eşimle olan çözülmez sorunlarım, boşanamama gibi gibi ... Aslında onunla savaşmayı bırakıp, beni artık sevmediğini kabullendiğimden beri iyiydim. Kendimi işime, çocuklarıma, arkadaşlarıma vermiştim keyfime bakıyordum yani.
Bugün 14 şubat biliyorsunuz, iş arkadaşlarıma gelen çiçekler, hediyeler, instagramda gördüğüm mutluluk pozları beni biraz düşündürdü. Biz de böyle olabilirdik dedim ve hala beklentiye girmiş olduğumu farkettiğim için kendime kızdım. Umarım hiç biriniz benim gibi hissetmez ve bugünü şahane geçirirsiniz, öyle içimi dökmek için yazdım sadece, sevgiler
13 senedir evliyim ilk iki yıl kutlardım sonra gereksiz ve saçma sapan bir şey olduğunu idrak ettimMerhaba arkadaşlar,
iki gün önce konu açmıştım, okuyanlar bilir. eşimle olan çözülmez sorunlarım, boşanamama gibi gibi ... Aslında onunla savaşmayı bırakıp, beni artık sevmediğini kabullendiğimden beri iyiydim. Kendimi işime, çocuklarıma, arkadaşlarıma vermiştim keyfime bakıyordum yani.
Bugün 14 şubat biliyorsunuz, iş arkadaşlarıma gelen çiçekler, hediyeler, instagramda gördüğüm mutluluk pozları beni biraz düşündürdü. Biz de böyle olabilirdik dedim ve hala beklentiye girmiş olduğumu farkettiğim için kendime kızdım. Umarım hiç biriniz benim gibi hissetmez ve bugünü şahane geçirirsiniz, öyle içimi dökmek için yazdım sadece, sevgiler
Aynısı benim de bir akrabamda var, cümle alem bilmemize rağmen çiçek çikolata paylaştılar. Hatta eşi hala sadece story paylaşır fotoğraf koymaz sevgilisi görmesin diye.Sosyal medyadaki mutluluk pozlarına inanma. Aldatıldığını kendi dahil herkes bilen bir akrabam bile paylaştı çiçeklerini.
Üzülmeyin takılmayın böyle şeylere kimseyi de takmayın, sahte mutluluk pozları sardı her tarafı. Eşime özellikle tembihliyorum sakın iş yerime çiçek yollama diye , kapitalist sisteme kapılıp gitmeye gerek yok zaten. Ne demiş atalarımız azıcık aşım kaygısız başım. Çocuklarınızla mutluluğunuz huzurunuz daim olsun.Merhaba arkadaşlar,
Canım benim. Aynı şekilde hiç sevilmediğimi anladığım gün boşanma kararı almıştım. Pişman mıyım hayır. Bugün sevgiyi paylaşan herkesin günü. O yüzden hepimize kutlu olsun. Sevilmemek gerçekten kötü, bununla yüzleşmek çok kötü ama ya kendimden nefret ediyor olsaydım. Oysa ne güçlüymüşüm bunu anladım, uzanıp kendi omzuma öpücük konduruyorum. Sana da kocaman sevgiyle sarılıyorum.mesele sanırım 14 şubatı kutlamakta değil, benim sevilmemiş olmamı yüzüme çarptı sanki bir kez daha, hayat kadınlar için çok zor ama bizler çok güçlüyüz teşekkür ederim
Böyle şeylere takılmayın ya boşverin. O mutluluk pozlarının arkasında da kim bilir neler var bilmiyoruz ki. Karısını aldatanlar da var zoraki yapanlar da. Benim adamın bugünden haber bile olmayabilirMerhaba arkadaşlar,
Iş yerine çiçek hediye göndermek çoook yapmacık bence, tamamen iş arkadaşlarına gösteriş olsun diye yapılan bi şey bence.. Sosyal medyadan bahsetmeye gerek yok bile.. Hiç kendinizi üzmeyin onlara bakıp..Merhaba arkadaşlar,
Kendi kendine gönderenler, hediye alıp eşi almış gibi yapanlar var :) Inanmayın her gördüğünüze..Aslında demek istediğim belki bu insanlar boşanma davası da açsa en azından çiçek alıyor yada mesaj bi çaba gayret gösteriyorlar ne eşimde ne bende hiç biri yok maalesef artık çaba göstermeyecek kadar yorgunuz ve sevgisiz bu daha acı
Ay bunu bende çok gördüm iş yerinde. Diğer kadınlar kıskansın diye yolluyorlar şaka gibi cidden millet kafayı yemiş.Isi bi tik ileriye goturup kendisine cicek yollayip baskasi yollamis gibi gostereni de var bu isin. o kadar islemis iclerine nefes almak , su icmek gibi o sacma gunun kutlanmasi .
Benim icin 14 subat gullu cicekli yatak gunu 15 subata gecince hersey yine eskisi gibi olacak
cevrenizdekilere ozenmeyin arka planlari ciddi anlamda igrenc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?