14 Şubat Mağdurları

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.401
358
Mersin
Malumunuz sevgililer günü. İnstagramımda kutlamak için eşiyle yurtdışına gidenler varken benim sevgili kocam kendisine börek yapmadığım için trip atıp küstü zaten nereyde bir yıldır işsiz ve evde, bu süre içerisinde sevgililikten biraderliğe geçti ilişkimiz. Akşama planımız da anneme gitmek. Ben dün plan yapma girişiminde bulunayım dedim 'Ne gerek var yeaaaaaa' diye bertaraf etti. Yani akşama benim biraderle anamda çay içeceğiz. Sizin mağduriyet ne boyutta hanımlar?

Esim goreve gidicek ama ben 14subat olaylarini onemsemedigim icin sorun etmiyorm

Herkesin gerçeği kendine Instagram a da çok inanmamak lazım insanlar çok mutluysa niye herşeyi ni kanıtlama gereği duysun boşver ya

Eşim çok hastaydı iş yerinden eve göndermişler 1 saat önce çiğ köfte almış gelirken ( seviyorum diye) onunla kutladı ve yattı. Olsun bu halde bile aklına gelmesi yetti

Eşim çok hastaydı iş yerinden eve göndermişler 1 saat önce çiğ köfte almış gelirken ( seviyorum diye) onunla kutladı ve yattı. Olsun bu halde bile aklına gelmesi yetti
Tabi canım sonuçta sevdiğin bir şeyi almış gelmiş hasta hasta. Benim ki hala trip atıyor, 3. çayını vermemişim diye. Ahanda anamda oturup telefonla oynuyor bak

Tabi canım sonuçta sevdiğin bir şeyi almış gelmiş hasta hasta. Benim ki hala trip atıyor, 3. çayını vermemişim diye. Ahanda anamda oturup telefonla oynuyor bak
Kaç yıllık evlisiniz ki bu kadar monotonlasmis artık

Benim eşim tek bir gül aldı geldi...sonrada hani benim hediyem dedi ... ya misafirim vardı falan filan yemedi pek...adaletsiz birgünmüş bugün dedi durdu..gitti yattı napim...

Benim eşim tek bir gül aldı geldi...sonrada hani benim hediyem dedi ... ya misafirim vardı falan filan yemedi pek...adaletsiz birgünmüş bugün dedi durdu..gitti yattı napim...
Yarın kahvaltı hazırlayın, 14 şubatta herkes sever, ben seni 15 şubatta da seviyorum deyin

4 yıllık evliyiz ama son bir yıldır nerdeyse işsiz olduğundan ve evden çıkmadığından 7/24 beraberiz. Bezdim artık kendisinden, kayınçoyuz evde
Valla sesli güldüm ..kayınvalide yine ne buldu kahkaha atacak diyordur şimdi...

Sevgililer günü falan hikaye... milletin cebini boşaltmak için üretilmiş semboller...
Esiniz sevgiliniz yanınızda ise yatirin kucaginiza ya da siz yatin kucağına birbirinize sevginizi gösterin sarılın öpün, bence yeterli mutlu olmak icin

Benim esim mesela biraz once geldi isten şimdi kucak kucaga girip film izleyeceğiz sonra ne olur bilinmez tabi ama benim için hediyeden daha guzel sırnaşıp beraber birşeyler izlemek

Bende orta doğu ve balkanların en hödük kocasına diyorum ki " aşkıımmm sevgililer günümüz kutlu olsun" diyorum. " biz sevgili miyiz? Çocuk yaptık çocuk bayağı bayağı karı kocayız işte" diyor. Sardığım kara lahana sarmasını mideye indirirken ama " sevgililer gününün tartışmasız en güzel hediyesi" diyor. Bekarken hep romantik ve karizmatik bir erkekle evlenirim diyordum. Bilmiyorum ki daha neyi büyük konuştum aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…