Benimki hiç birşeyi önemsemedigi için ben artık çıldırıyorum. Yılbaşında çocuğa bile oyuncak aldırmadı, ne gerek var, küçük zaten diyerekEsim goreve gidicek ama ben 14subat olaylarini onemsemedigim icin sorun etmiyorm
Öyle de eşle Mauritius'e gidip tropik tatil yapan insanı da kıskanıyor insan yahu. Yağmur yağar inşallahHerkesin gerçeği kendine Instagram a da çok inanmamak lazım insanlar çok mutluysa niye herşeyi ni kanıtlama gereği duysun boşver ya
Tabi canım sonuçta sevdiğin bir şeyi almış gelmiş hasta hasta. Benim ki hala trip atıyor, 3. çayını vermemişim diye. Ahanda anamda oturup telefonla oynuyor bakEşim çok hastaydı iş yerinden eve göndermişler 1 saat önce çiğ köfte almış gelirken ( seviyorum diye) onunla kutladı ve yattı. Olsun bu halde bile aklına gelmesi yetti
Kaç yıllık evlisiniz ki bu kadar monotonlasmis artıkTabi canım sonuçta sevdiğin bir şeyi almış gelmiş hasta hasta. Benim ki hala trip atıyor, 3. çayını vermemişim diye. Ahanda anamda oturup telefonla oynuyor bak
4 yıllık evliyiz ama son bir yıldır nerdeyse işsiz olduğundan ve evden çıkmadığından 7/24 beraberiz. Bezdim artık kendisinden, kayınçoyuz evdeKaç yıllık evlisiniz ki bu kadar monotonlasmis artık
Yarın kahvaltı hazırlayın, 14 şubatta herkes sever, ben seni 15 şubatta da seviyorum deyinBenim eşim tek bir gül aldı geldi...sonrada hani benim hediyem dedi ... ya misafirim vardı falan filan yemedi pek...adaletsiz birgünmüş bugün dedi durdu..gitti yattı napim...
Valla sesli güldüm ..kayınvalide yine ne buldu kahkaha atacak diyordur şimdi...4 yıllık evliyiz ama son bir yıldır nerdeyse işsiz olduğundan ve evden çıkmadığından 7/24 beraberiz. Bezdim artık kendisinden, kayınçoyuz evde
Tamam çok iyi fikirdi gerçekten...sabah yerken aklıma geleceksiniz emin olun..Yarın kahvaltı hazırlayın, 14 şubatta herkes sever, ben seni 15 şubatta da seviyorum deyin
Abo evde kv de var. O zaman plan değişikliği, sucuklu yumurta yap sabah, sucukları eşine ver. Bir nevi seni seviyorum demekValla sesli güldüm ..kayınvalide yine ne buldu kahkaha atacak diyordur şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?