• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 subat klasıgı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar erkege ne hediye alınır yaa evliyiz zaten klasık hediyelerin cogunu aldım mumlarla karsılama yemekler siz esinize ne hediye alıcaksınız

esim bi ara saat muhabbeti yapmıstı ama onu götürüp süprizi bozmak istemiyorum su aralar revasta olan markalı bi saat alıyım diyorum burda esi sürekli saat koleksiyonu yapan arkadaslar var eslerinden tiyo alıp yazabilir mi acaba hangi marka ne kadar ve kullanıslı diye

Ben valla eşime hiç bir şey almayacağım, biz 14şubatı sevmiyoruz çift olarak. Kendi özel günlerimiz varken ittirme özel günlere ihtiyacımız yok diyoruz. En güzeli yıldönümü ve doğumgünlerini ötesini kutlamaya gerek yok bence.
Çok heves ediyorsan saat&saatin reklamı var bu aralar. Eğer gerçekten saat 900liralıksa, 900liralık saat 300e inmiş fossil markası alıver onu.

Ya sen ne kadar pozitif bir kadınsın. Sinirle yazdığın mesajlardan bile güzel enerji görüyorum. Demeden geçemeyeceğim inşallah eşinle çok mutlu olursun.
Çok çok teşekkür ederim.
Hep beraber sağlık ve huzur içinde yaşayalım inşallah.
Gerçekten insanın eşiyle mutluluğu olduktan sonra heryer cennet!

Bende eşime 14 şubatta ne yapalim dedim oda sevgiler günü diyor biz evliyiz hergun bize sevgiler günü dedi bi gün bana yetmez diyor ya istiyom ondan birşey almasini herif kaciyo sevgiler gününden:işsiz::işsiz:

Bende eşime 14 şubatta ne yapalim dedim oda sevgiler günü diyor biz evliyiz hergun bize sevgiler günü dedi bi gün bana yetmez diyor ya istiyom ondan birşey almasini herif kaciyo sevgiler gününden:işsiz::işsiz:

Back
X