Venüs-Boğa Transiti
Venüs; Aşkın, sevginin, paranın, küçük şansların, estetiğin, sanatın, ilişkilerin, keyif aldığımız alanların yöneticisidir.
Yönettiğin iki burçtan biri olan Boğa burcunda transite başlarken, oldukça yüceldiği bir konumda olacak.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki toprak gurubunun sabit nitelikli üyesin Venüs’ün çocuğu Boğa burcu; sağlam temellere çok çok önem veririr.
Hal böyleyken ”Güven” Venüs-Boğa transiti sürecinin olmazsa olması olacak.
Venüs 14 Nisan – 9 Mayıs 2021 Tarihleri arasında Boğa burcunda transit edecek.
İlişkiler, işbirlikleri, evlilikler, dostluklar ”Güven” duvarına takılabilir.
Güven, saygı, sevgi, içtenlik içermeyen ilişkinini başlığı ne olursa olsun Venüs-Boğa transitinde muhtemelen sonlanacaktır.
Zoraki süren, menfaatler, çıkarlar nedeni ile süregelen ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, işbirlikleri, dostluklar bu dönemde ağır sınavlar verebilir ve bir çoğu sınıfta kalabilir.
Venüs-Boğa transiti süresince ten uyumu, haz, tutku, karşılıklı tatmin, estetik zevklerin uyumu bir ilişki, evlilik, flört adına öne çıkan kriterler olacak.
Karşımızdaki kişinin konumu, statüsü, kendini ifade etme biçimi, estetik oluşu, havalı, güzel, karizmatik oluşu bizi cezbeden niteliklerden olacak.
İlişkilerde, evliliklerde, flörtlerde, işbirliklerinde, dostluklarda; ‘‘Bana ne katıyor, bana faydası ne, beni ileri taşıyor mu, bana iyi geliyor mu?” gibi sorulara cevaplar arayacağız.
Karşımızdakini anlamak istiyor olsak dahi önceliğimiz ”Anlaşılmak” olacaktır.
Evimizde, yaşam alanımızda konfor isteyeceğimiz, rahat etmek isteyeceğimiz, keyfimize düşkün olacağımız bir süreçtir.
Ev dekorasyonu, ev düzeni, bulunduğumuz alanın estetik oluşu önemli olacak.
Evimiz, odamız, ofisimiz için lüks alış verişler yapabilir, yeniliklere gidebiliriz.
Evde zaman geçirmek, keyifli, lezzetli sofralar kurmak, sevdiklerimize sunumlar yapmak zevk alanlarımız olacak.
Venüs-Boğa transi kilo almaya açık bir sürece işaret eder, bilginize.
Venüs-Boğa trasitinin ”Para” ile ilişkisine bakarsak; oldukça şanslı bir dönemdir.
Gayrimenkul yatırımları, alım-satım, araba değiştirmek, arsa almak, yatırımlardan kazançlar elde etmek adına ideal bir dönemdir.
Para piyasalarında artış, yükseliş, altının yükselişi öne çıkarken, topraktan kazanç, tarımdan kazanç, sanat, medya alanlarından kazançlar sağlamak mümkündür.
Venüs-Boğa trasiti sürecinde öne çıkacak göksel görünümlere bakarsak;
23 Nisan 2021 Venüs-Uranüs Kavuşumu
Sanatçılar, Futbolcular, Tanınmış kişiler, Medyatik kişiler, İnfluencerlar, Politikler, Topluma mal olmuş insanlarla ilgili sprekülatif, sansasyonel, şok etkisi yaratacak haberler öne çıkabilir.
Sosyal medya akımlarında, ana medya akımlarında, basın-yayın organlarında duyacaklarımız, göreceklerimiz ”Yok artık” dedirtecek cinsten olabilir.
25 Nisan 2021 Venüs-Satürn Karesi
İşte bu açı ”Güven” nedir, önemi nedir noktasına değinecek.
İlişkiler, evlilikler, dostluklar, işbirlikleri bu dönem içerisinde ağır sınavlar verebilirler.
Resmi daire işlemleri, Hukuksal işlemler, Yasal işlemler, Borçlar-Alacaklar, ani ödemeler gündeme gelebilir.
Etki tarihleri ise takribi 19-30 Nisan 2021 tarihleri arasında olacaktır.
8 Mayıs 2021 Venüs-Jüpiter Karesi
İlişkiler, evlilikler, dostluklar, işbirlikleri adına rahatlayacağımız, her türden iletişim, paylaşım adına keyif enerjimizin yükseleceği, emek verdiğimiz alanlarda karmik hak edişlerimizi alacağımız, şifalı bir dönemdir.
Gerçeklik, sevgi, samimiyet, içtenlik içeren her türden ilişkiyi destekleyen bir süreçtir.
Bereketin arttığı, emek verenlerin karşılık alacağı bir süreçtir.
Finansal anlamda şanslı gelişmelerin öne çıkacağı son derece besleyen, destekleyen, ileriye taşıyan bir süreçtir.
”Hepimize şans, sevgi, uğur getirecek bir transit süreci olmasını diliyorum.”
Sevgiyle;
-Astrolog Seda Turan