- 8 Ekim 2012
- 3.377
- 6.485
- 36
-
- Konu Sahibi cimbomlukiz
ben aralıktan beridir rejimdeyim. 80 idim. 63 e düştüm. şu an 64 üm. 58 - 57 leri bir görsem rahat nefes alıcam. kilo alarak meğer kendime ne büyük bir kötülük yapmışım. 57 ye yolculuğum devam ediyor. bende takipteyim. ama şöyle bişi var ki ben şu diyeti yapıyorum diyebileceğim bi tarz model yok. kafama eseni yiyorum. tek dikkat ettiğim kalori hesabı. gün geldi pizza yedim. gün geldi pirinç pilavı...
herkese bol düşüşler :))
canım merhaba, kalori hesabıyla zayıfladığını söylemişsin, görünce birden ümitlendim.ben de kalori hesabı yapıyorum 15.günümdeyim, tartılmadım henüz ama hafif süzüldüğümü hissediyorum öncelikle sen kendine kaç kalori sınır koydun onu merak ettim. ben 1000 kalori alıyorum günlük maksimum. çünkü hareketsiz biri olduğum için yaktığım kalori de düşük. günlük bazı sitelerde 1570 bazılarında 1700 küsür çıkıyor hesaplayınca... 1000 kalori için ne diyorsun, böyle devam etsem verir miyim... bu arada boyum 1.60, kilom 63.
1100 - 1200 arasında kaldım. ben hafta da 3 4 gün koşu bandına biniyorum. bazı günler 20 dk bazı günler 1 saat. yorgunluğuma bağlı olarak :) ilk başta kilo vermen biraz zor olacak. çünkü zaten çok kilolu değilsin. misal aynı diyeti yapan 100 kilo biri bir ayda 8 kilo verirken 65 kilo biri 3 kilo verebilir.
ama sabır :)) elbette ki vereceksin :))
bu arda aynı boydayız. benden 1 kilo zayıfsın :))