14. katta ölümüne cam silme...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir binanın 14 katından dışarı sarkıp camları temizlemeye çalışan kadın yürekleri ağızlara getirdi.
Sitene Ekle

Kadının hiçbir güvenlik önlemi olmaksızın yaptığı temizlik komşuları tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi Çengel Mahallesi’nde 15 katlı bir binanın 14. katında hiçbir güvenlik önlemi olmadan camdan sarkıp temizlik yapmaya çalışan kadın görenleri hayrete düşürdü. 14. kattaki dairesinin ön kısmında bulunan camları temizlemek için dışarı sarkan kadının rahat tavırlar içerisinde camları temizlemeye çalışması dikkatleri çekti. Komşularının cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde ev hanımı camdan dışarı çıkıp pencere kenarına basarak önce yan camları, ardından da tehlikeye aldırmadan üstte bulunan camları temizlediği görüldü.
http://www.milliyet.com.tr/14-katta-olumune-temizlik-gundem-2177932/
 
Bende yükseklik korkusu var o durumda cam silsem düşer bayılır yere çakılırım herhalde

abla yürek yemiş belli canı umrunda değil
 
Alla alla kadın cidden cahilmiş. Hiç TV falan izlemiyor sanırım. Halı silkelerken kayıp düşen, balkonun taşı kırılan bile oluyorsa cam, çerçeve çıkar diye hiç düşünmemiş.
 
yine diğer kadınlar yüzünden oraya çıkmıştır bence, ya biri camlarında ne pis derse
 
Aslinda bu temizlik islerinde, insaat islerinde ve diger islerde cok büyük is güvenligi altinda kanunlar cikmasi lazim. Ekmek parasi iste, kim zor durumda olsa ayni seyi yapar. Kadini suclayamiyorum.
Ama buralara gelemedik daha.
Birde camcilarda öyle camlar yapiyorlarki sanki gökdelen camlari, yahu yapsaniza iceriden her yerinie ulasabilecegin camlar.
Evlerdede hep o yüksek banyolar sanki hic yasli veya engelli insan yokmus gibi. Yani ic mimarlik ve mühendislik alaninda cok cok kötüyüz.
Insanlari zorlastiracak ne varsa yapilir oysa biraz kafa yorsalar ve insanlarin hayatin icinde kolaylik olmasi gereken tarzda yapsalar. Cok seymi istiyoruz ?
 
yine diğer kadınlar yüzünden oraya çıkmıştır bence, ya biri camlarında ne pis derse
olur da düşerse diğer kadınlar ardından allah rahmet eylesin genç yaşta göçtü gitti ama camları çok temizdi rahmetlinin der artık
 
galiba bazı ülkelerde camları dışardan silmek yasakmış, belediye periyodik olarak camları dıştan temizleyip gidiyormuş diyolla, ne güzel işime gelirdi valla
 
haberde ev hanımı kendi evi diye bahsetmiş sanki ama para karşılığı yardımcı da olabilir

öyle de olsa böyle de kendini asla bu derece tehlikeli durumlar içine sokmamalıydı sokmamalı
 
Ben birinci kattaki evimin camlarını silmeye korkuyorum, kadın 14. katta cambazlık yapıyor.
 
Yeni yaplan pencerelere canını emanet etmek risk
 
Kadını görünce temizlik sitesine üye bir kadının.sabah saatlerinde camını silerken düşüp öldüğü aklıma geldi.Çok üzülmüştüm.Belki sonrasında kızlar ben camlarımı sildim bugün diye yazacaktı,bizlerde maşallah ne marifetli kadınsın diyecekti.Temizlik güzeldir ama can daha tatlı,ne cesaret varmış kadında.
 
Hadi kendini düşünmüyorsun arkanda kalacak çoluk çocuğu düşün bari be kadınbırakta camında bir köşeside kirli kalıversin.
Gözümün önünde iki aylık hamile bir kadın cam silerken ikinci kattan düşüp öldü. O günden beri ne zaman cam silsem beni büyük bir stres sarar.
 
Ben 1.kattan aşağıya bakamam..

Bu spıderwomenları görünce bile kanım çekilir,asla bakamam cam silene
 
ben çok pisim sanırım üst katlardayım ve dış camları sene de iki üç kere silerim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…