Canmed Estetik Fiatlarımız
Canmed Kulak Burun Boğaz Merkezi olarak Kadınlar Kulubu Pro Üyelerine Opr.Dr.Yusuf Can Estetik Ameliyatlarından Herhangi Bir Doktor Ücreti Almayacaktır(aşağıda belirtilen rakamlar).Sadece Hastane Masrafları ve dolgu istemeniz halinde botox ve dudak dolugusu ücretleri sizlere aittir.
Kurada çıkmanız durumunda ; Estetik Operasyonlarda Kazandığınız avantajlar !
Burun estetiği : 3.500.00 ile 6.000.00 TL
Göz kapağı : 3.000.00 TL
Kepçe kulak : 2.600.00 TL
Botox : 300.00 TL
Dudak dolgusu : 300.00 TL
Yüz dolgusu : 400.00 TL
Not:botox ve dudak dolugusunun ücretleri size ait herhangi bir işlem ücreti alınmayacaktır.
KK pro üyelerine bu fiatlarımız üzerinden %20 indirimiz var.
Evet 8. yaş gününde 8 kişiye Epilixir...
HOLLYHERBS EPILIXIR
Epilixir kıl kökünü zayıflatmaya,kıl üretme yeteneğini kaybettirmeye yönelik formüle edilmiş bir üründür.Başlı başına bir epilasyon yöntemi olmayıp zaten uygulanagelen epilasyon metodları ardından kullanımı ile etkisini göstermekte ve bu yönüyle Hair Growth Inhibitor grubunda yer almakta,epilasyonu tamamlayıcı bir ürün olarak tanımlanmaktadır.Epilixir kıl kapsülündeki yağ hücrelerine etkiyerek üretilen kılın zamanla zayıflamasına ve son noktada kıl üretiminin durmasına yardımcı olur.
Kadınlar Kulübü'nün 8. yaş gününde 1 anne adayına ; Anne Adaylarına Anneliği Armağan Ediyoruz
Maya Tüp Bebek Merkezi’nden Kadınlar Kulübü Üyelerine Özel Tüp Bebek ve Bütünleşik Tedavi Planı.
Maya Tüp Bebek Merkezi, anneliği yaşamak isteyen anne adaylarına çok özel bir fırsat sunuyor. KK Pro üyesi 1 kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi armağan ediyoruz.
Bir üyemiz, tüp bebek sürecindeki jinekolojik muayene, sperm tahlili ve geri kalan tüm tedaviyi kapsayan, ücretsiz tüp bebek tedavisi ve Maya Konukevi’nde konaklama hakkı kazanacaktır. (ılaç masrafları, ilave olarak çıkabilecek ek tedavi giderleri çifte aittir.)
L'Oréal'den
- 10 adet Vichy Aqualia Thermal&Liftactiv karışık (nemlendirici ve kırışık karşıtı bakım kremi) Ürün detayı
- 15 adet Maybelline Maskara ve 15 adet tekli far. Bu ürünleri 1 far +1 maskara şeklinde takım olarak gönderilecektir. Ürün detayı
nevinırmak .!.:Kazen abi,Sadece Mayayla anlaşma yapılmış sanırım,az önce okudum.Bir değişiklik olmamıştır herhalde..
Bu hediyeyi diğer isteyen arkadaşa verebilirsin.Ben başvurumu geri alıyorum..
Benim Ankaraya gitme şansım yok bu aralar,malesef..
Kısmet değilmiş..
Umarım güzel sonuçlar alınır.
2010daki doğum gününüzde,ıstanbulda bir merkezle anlaşma yapabilirseniz,ozaman akılınızın bir köşesinde olayım
Teşekkürler..
Kazen benıde tup bebek ıcın cekılışe yazarmısın?KK kartım var.mafoldumbenMerhaba,
14 Kasım 2009 tarihinde sitemizin 8. senesi tamamlanmış olup 9. seneye adım atmış olacağıznazar:). Bu günde sizlere süpriz hediyeler vermeyi planlıyoruz. Henüz onay alamadım ama turon9.com'dan tatil..., yüzlerce dermokozmetik ürün, belki ücretsiz estetik operasyonlar, belkide ücretsiz tüp bebek denemesi. Bunların çalışmalarına başladık. Üzülerek belirtiyorum ki bu çekilişler sadece pro üyeler için geçerlidir : (
Bu hediye kampanyasına katılmak isteyen sponsor firmaların benimle burayı tıklayarak iletişime geçmesini rica ediyorum.
GÖrüşmelerimiz sonrasında onay aldığımız içerikler ;
Tatil OK (turon9.com)
Tüp Bebek OK (maya, istanbul için araştırmalarımız devam ediyor)
Estetik Operasyon
kazen Abi cekilis ne zaman olacak heyecanla bekliyorum
Çekiliş için aklımda şöyle birşey var. Tüm başvuruları bir kağıda yazayım, sonra bunları bir torbaya atıp oğluma çektireyim. Kendisi bildiğiniz üzere tüp bebektir.
Oğlum çekecek ise önümüzdeki cumartesi bende kalacak çok geç değil ise 21 Kasım'da yapalım yok geç hemen kurayı çek derseniz bu cuma'ya çekilişi yaparız.
tercih sizin fikirlerinizi bekliyorum....
Çekiliş için aklımda şöyle birşey var. Tüm başvuruları bir kağıda yazayım, sonra bunları bir torbaya atıp oğluma çektireyim. Kendisi bildiğiniz üzere tüp bebektir.
Oğlum çekecek ise önümüzdeki cumartesi bende kalacak çok geç değil ise 21 Kasım'da yapalım yok geç hemen kurayı çek derseniz bu cuma'ya çekilişi yaparız.
tercih sizin fikirlerinizi bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?