- 27 Aralık 2016
- 6
- 1
- 6
- 37
- Konu Sahibi Yesil-elma
-
Bana 13. Haftada büyük ihtimal kız demişti doktor canımben de 14. haftadayım hala öğrenemedim çok merak ediyoruzz. 15 te gitmeyi düşünüyorum öğrenebilir miyim sizce ? bekleyip 16 da mı gitsem ? sizler ne zaman öğrendiniz kızlar?
Canım ben 13. haftada gittim kontrole , daha çok küçük bu haftada yeni oluşuyor zaten oturuyor bak dedi geçiştirdi. pek istekli değil uğraşmıyorda, bizde bi okadar hevesli gidiyoruz 5 dakikada çıkıyoruz. Bakalım benimle bi arkadaşım daha var o da öğrendi bu cuma gidicem yine aynısını yaparsa değiştircem. Cevap için teşekkürler canım bu arada :)Bana 13. Haftada büyük ihtimal kız demişti doktor canım
Canım böyle uzaktan anlayamadım ben , direk ultrason resmi yok mu onu koysan ordan baksak ?Banada cevap yazabilir misiniz ?
Bazı doktorlar ne yazık ki pek ilgisiz oöuyor canım doktorunu iyi seçmelisin bence sonuçta doğumunu o gerçekleştirecek seni sakinleştirecek rahatlatacak olanda o rica ederim canım :)Canım ben 13. haftada gittim kontrole , daha çok küçük bu haftada yeni oluşuyor zaten oturuyor bak dedi geçiştirdi. pek istekli değil uğraşmıyorda, bizde bi okadar hevesli gidiyoruz 5 dakikada çıkıyoruz. Bakalım benimle bi arkadaşım daha var o da öğrendi bu cuma gidicem yine aynısını yaparsa değiştircem. Cevap için teşekkürler canım bu arada :)
Erkek gibi Can'ımKızlar merhaba 11+4 üz bugün ikili tarama vardı. Doktora sormak aklıma gelmedi o an. Gerçi erken gibi ama sizlere sorayım dedim :) tahmini olan var mi
Sağol canım hadi hayırlısı bakalım :)Erkek gibi Can'ım
canım bencede erkek bu :)Öncelikle geri dönüşünuz için çok teşekkür ederim. Ultrason dan çekilmiş fotoğrafı yok maalesef videodan ekran fotosu çektim. Yakinlastirdimda koydum şimdi sizin için. Bir de öyle bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?