14 haftalık hamilelikte sık idrara çıkma olur mu?

minikhanimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
47
17
Ya arkadaşlar başından beri sık çıkıyordum ama geçenlerde kasigim çok ağrıdı idrar hissi geçmiyordu terslik olduğunu anladım meğer idrar yolları enfeksiyonu olmuşum gittim antibiyotik kullandım o his geçti ama en ufak bisey içsem hemen idrara çıkıyorum hala enfeksiyon devam mı ediyordur yoksa hamilelikten mi kafayı yicem? Normal mi değil mi korkuyorum ya sürekli her gittiğimde idrar tahlili isteme fikri var aklımda ya enfeksiyonsa hala diye

Ya arkadaşlar başından beri sık çıkıyordum ama geçenlerde kasigim çok ağrıdı idrar hissi geçmiyordu terslik olduğunu anladım meğer idrar yolları enfeksiyonu olmuşum gittim antibiyotik kullandım o his geçti ama en ufak bisey içsem hemen idrara çıkıyorum hala enfeksiyon devam mı ediyordur yoksa hamilelikten mi kafayı yicem? Normal mi değil mi korkuyorum ya sürekli her gittiğimde idrar tahlili isteme fikri var aklımda ya enfeksiyonsa hala diye
Bende 11 haftalık hamileyim benimde aynı şekilde çok yüksek çıktı değerlerim karnımda ve belimdeki kramp geçmiyo bence tekrar doktora gittiğinde doktora söyle böyle böyle oldu acaba yine mi var diye en doğru açıklamayı sana o yapar camını sıkma

Bol bol su içip atmaya çalışın. Enfeksiyon sonrası olabilir bence.

Bende de hep oldu aynı şeyi yaşadım idrar yolu enfeksiyonu varmış.Ama hala var nioli yağı alıp denicem bir iç çamaşırlarına

X