- 23 Nisan 2019
- 69
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi Ask kadini
kizlar 14 haftalık hamileyim daha seğirme falan hissetmedim ilk hamileligim siz kac haftada hissetiniz bebeğinizin hareketlerini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 22.haftada hissetmeye başladım kızlar. İlk gebelikte hareketler geç hissediliyormuş endişelenmeyinBebeğin kilosu 500 gr mı geçmeli demişti benim doktorum
Benim yaklaşık 4 haftam var o zaman. Bekleyelim bakalım![]()
Çok tuhaf ve güzel bi his alışması biraz zor oluyor sabret canım endişelenme![]()
masallah sağlıklı kucaaana alirsin insallah aynen öyle bnm de çevremdeki insanlar soruyr yok dedimde şaşırıyor ister istemez dusunuyrsnÇevremden baskı olunca “Hissetmiyor musun hala?” diye ister istemez insan strese giriyor. Bir de ikiz ya benimkiler, beklenti daha büyük sanırım![]()
masallah sağlıklı kucaaana alirsin insallah aynen öyle bnm de çevremdeki insanlar soruyr yok dedimde şaşırıyor ister istemez dusunuyrsn
ikili tarama sonucu nasil ciktiAmin inşallahDoktorum da 20. hafta itibariyle hissedebilirsin dedi. Yani her an o duyguyu tadabilirim, sabırsızlıkla bekliyorum
![]()
ikili tarama sonucu nasil cikti