14 haftalik bebek hareketleri

Ask kadini

B
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
69
16
3
29
kizlar 14 haftalık hamileyim daha seğirme falan hissetmedim ilk hamileligim siz kac haftada hissetiniz bebeğinizin hareketlerini:super:

En merak ettiğim konu. 17 haftalık hamileyim ben de. Şurada bekleyeyim de fikir alayım 😊

Ben 22.haftada hissetmeye başladım kızlar. İlk gebelikte hareketler geç hissediliyormuş endişelenmeyin😊 Bebeğin kilosu 500 gr mı geçmeli demişti benim doktorum

Ben 22.haftada hissetmeye başladım kızlar. İlk gebelikte hareketler geç hissediliyormuş endişelenmeyin😊 Bebeğin kilosu 500 gr mı geçmeli demişti benim doktorum

Benim yaklaşık 4 haftam var o zaman. Bekleyelim bakalım 😊

Çok tuhaf ve güzel bi his alışması biraz zor oluyor sabret canım endişelenme 😊

Çevremden baskı olunca “Hissetmiyor musun hala?” diye ister istemez insan strese giriyor. Bir de ikiz ya benimkiler, beklenti daha büyük sanırım 😂

Bana da soruyorlarr aaa hissetmiyormusun dye. Bende diyorumki yok anasi gbi hep uyuyo heralde. Halbuki her gittigimde doktor kipir kipir cok hareketli diyor. Ultrason olmasa hamile oldugumu anlamayacagim valla 🥰

masallah sağlıklı kucaaana alirsin insallah aynen öyle bnm de çevremdeki insanlar soruyr yok dedimde şaşırıyor ister istemez dusunuyrsn

Amin inşallah 🙏 Doktorum da 20. hafta itibariyle hissedebilirsin dedi. Yani her an o duyguyu tadabilirim, sabırsızlıkla bekliyorum 😍

ikili tarama sonucu nasil cikti

Ense kalınlıkları ve burun kemikleri normal olunca kan tahliline gerek duymadı doktor. Bir de ikiz oldukları için sağlıklı sonuç vermez diye yaptırmadık. Çok şükür, bir sorun yok. 5 ağustosta ayrıntılı ultrasona gideceğim.

Ben de 1 haftadır yani 20. Haftada net tekmeler hissetmeye başladım. Maşallah hiç acıması yok içeride yeri kalmayıp kendisi de büyüyünce bana neler edecek acaba 😁
Öncesinde ben bazen kıpırtı hissediyordum. Yani seğirme gibi, içeride kelebek varmış gibi hissediyordum bazen. Ama sırtüstü uzanıp sessiz kalıp elimi koyduğum zaman oluyordu yani kendim hareket halindeyken bi şey hissetmiyordum.

Ben geçen hafta ilk defa kayma hissettim
Ne oncesinde oldu ne sonrasinda.
Açtim yemek yememiştim ve cok yorulmuştum saatler sonra oturdugum anda 2 defa bişey kaydi. Ilkinden emin olamadim ama ikincide eminim.

Back
X