14+3 en rahat hafta diyorlar çok karnım ağrıyor gaz sancısı basınç yapıyor karnım geriliyor patlıcak gibi kusmalarım hala devam ediyor ne yesem çıkarıyorum halsiz kalıyorum sürekli işteyim bide ,başıma vurdu ağrı artık ışıktan bile etkileniyorum normal mi bunlar ya kızlar yaşayanlar varmı bunları doktor kontrolume daha 1 ay var
Gebelikte gaz sancısı çok normal benim de oluyor ara ara. Ayaklarinin altina dizden bilege olan kısım için söylüyorum yüksek yastik yap bacaklarini ustune koy beni acayip rahatlatiyor anında sancım gidiyor
Allah kolaylik versin canim iki cocugumda da nelr cektim gazdan kimyon cayi icmeyi dene yada gun icinde yudum yudum ilik sut icersen rahatlatabilir ama oturup calisiyorsan surekli gaz kacinilmaz olacak
Kimyonu Gebeykende kullandim lohusaykende sorun yasamadim sutu pek denemedim bende normalde de gaz yapiyor gruptaki arkadaslarim sık kkullandigi icin onerdim kesinlikle tam cozum drgil zaten cozumude yok gibi ben dogum yapana kadarda yasadim bu sorunu bi nebze olsun rahatlatmak adina yazdim
Allah kolaylik versin canim iki cocugumda da nelr cektim gazdan kimyon cayi icmeyi dene yada gun icinde yudum yudum ilik sut icersen rahatlatabilir ama oturup calisiyorsan surekli gaz kacinilmaz olacak
Maalesef çalışıyorum ,ara ara kalkabiliyorum ama yeterli olmuyor,böbreğimde taş olduğu için çok aşırı yoruluyorum hareketlerim kısıtlı kalıyor süt gaz yapıyor bende, kimyon çayını doktora bi sorayım olmadı çok teşekkür ederim
şuan çok az şey içimi bastırıyor sütü,suyu bile kusuyorum,salatalık,cubuk kraker bile kusturuyor anlamadım bu işten bişey iç midem küçükmüş arkadasım hemsire ondan oluyordur dedi bakalım doktora gidicem olmadı