YA BENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİBİM. 13 HAFTALIKKEN ERKEK DENDİ. 16 HAFTALIKKEN BACAK ARASI BOŞ GİBİ DENDİ. 2 GÜN ÖNCEDE BACAK ARASINDA KORDON VAR CİNSİYETİNİ GÖREMİYORUM AMA ERKEĞE BENZİYOR DEDİ. CİNSİYETİNİ GÖREMEYİP ERKEĞE BENZİYOR DEMEK NE DEMEK YA :)Benimde 2 hafta önce erkek gibi demişti, bugün %90 kız dedi. Çok şaşkınım :)
Aynen aynen vallahi aynı muhabbet :) 2 hafta önce erkeğe benziyor dedi. Pazartesi günü yine erkeğe benziyor ama cuma günü tekrar bakalım dedi. Bugün yine gittim %90 kız dedi. Ben valla hiçbirşey anlamadım bu işten :))YA BENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİBİM. 13 HAFTALIKKEN ERKEK DENDİ. 16 HAFTALIKKEN BACAK ARASI BOŞ GİBİ DENDİ. 2 GÜN ÖNCEDE BACAK ARASINDA KORDON VAR CİNSİYETİNİ GÖREMİYORUM AMA ERKEĞE BENZİYOR DEDİ. CİNSİYETİNİ GÖREMEYİP ERKEĞE BENZİYOR DEMEK NE DEMEK YA :)
Şaka gibiler ya ben hakikaten anlayamıyorum benziyor kavramını çözmüş değilim. Mikser gibi karistiriyorlarAynen aynen vallahi aynı muhabbet :) 2 hafta önce erkeğe benziyor dedi. Pazartesi günü yine erkeğe benziyor ama cuma günü tekrar bakalım dedi. Bugün yine gittim %90 kız dedi. Ben valla hiçbirşey anlamadım bu işten :))
Tam olarak goremiyorsan tahminde bulunma dımı? Benim anlayamadığım şey, cocuk bacaklarını açmadı bileŞaka gibiler ya ben hakikaten anlayamıyorum benziyor kavramını çözmüş değilim. Mikser gibi karistiriyorlar
Allah aşkına sevilmeyecek nesi var. Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsunlar da cinsiyetlerinin ne önemi var. Ayrıca 11 haftalıkken yapılan tahmine çok güvenmemek gerekir zaten %55 demiş. Şimdi haftan çok müsait çoktan kesin bir şey demesi gerekirdi. %90da nedir yani. Değişebilir mi evet değişebilir ama bence çok düşük bir ihtimal. 14. Haftadan sonra net şekilde Anlaşılıyor ama bazen doktorlar yanılıyor işte.Benimde 11de yuzde 55 erkek 15te yuzde 90 kiz degisen oldu mu tekrar kizlar nen anlamadm bise ya saglikli olsun onemli olan o ama degistikce insanin dengesi sasiyo nasi sevecegmi blmiom artk bide hormonlarmz tavan
radyolojıyi boşverKendi kadın dogumcum erkek dedi yanlış yazmisim arkadaslar
Bir de istersen başka doktora görün tek bi doktorun dediğiyle kalma. Birkaç konuya daha yazmışsın belirsizlik üzmüş sanırım seni. En azından başka doktora daha gidersen için rahatlar. İnşaAllah bir an önce öğrenirsin.Benimde 11de yuzde 55 erkek 15te yuzde 90 kiz degisen oldu mu tekrar kizlar nen anlamadm bise ya saglikli olsun onemli olan o ama degistikce insanin dengesi sasiyo nasi sevecegmi blmiom artk bide hormonlarmz tavan
Yanlis anlamissiniz sanirim kizim diorm simdide bi aydirda oglum dedim ona isim bulduk simdi kiza dusinuyoruz herkese erkek demis kaynanamlar simdi degistirip kiz diolar yani ben gerikafali deglm hanimefendi benim sikntim bilmiolarsa solemesnler ben sormadim ki hicAllah aşkına sevilmeyecek nesi var. Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsunlar da cinsiyetlerinin ne önemi var. Ayrıca 11 haftalıkken yapılan tahmine çok güvenmemek gerekir zaten %55 demiş. Şimdi haftan çok müsait çoktan kesin bir şey demesi gerekirdi. %90da nedir yani. Değişebilir mi evet değişebilir ama bence çok düşük bir ihtimal. 14. Haftadan sonra net şekilde Anlaşılıyor ama bazen doktorlar yanılıyor işte.
Evet canim uzdu tabi yoksa cinsiyetn ne onemi var ki benim kizdigim bilmilorsa ben sormadm tahmin etmesinler biz 1ay oglum dedik simdi kizim dioruz isim buldk aimdi kiza dusunuyoruz yani cok garip bi duygu ama tabi 9aylikken ogrenmektense smdi ogrenmek cok farkli dogrusunu ogrendiysek tabikide siknti yok kuzumBir de istersen başka doktora görün tek bi doktorun dediğiyle kalma. Birkaç konuya daha yazmışsın belirsizlik üzmüş sanırım seni. En azından başka doktora daha gidersen için rahatlar. İnşaAllah bir an önce öğrenirsin.
Daha önce yazmıştım çok defa banada aynısı oldu. 13 haftasının içindeyken doktorum erkek dedi ki çok emindi. Daha az önce bir hasta baktım seninle aynı haftada onunki kızdı çok netti falan demişti. 16. Haftada kız olduğu kesinleşti. Hala her gittiğimde cinsiyetine bakıyor büyük bir şok içinde nasıl olur diyor :) biz ilk tahminini kimseye demedik akrabalardan, çünkü o haftalarda yanılma çok oluyo. Bizde kendimizi kız ya da Erkeğe alıştırmamıştık hemen. Yani evlat yeter ki sağlıklı olsun. İnşaAllah öğrenirsin ama dediğim gibi bence bir doktora daha git.Evet canim uzdu tabi yoksa cinsiyetn ne onemi var ki benim kizdigim bilmilorsa ben sormadm tahmin etmesinler biz 1ay oglum dedik simdi kizim dioruz isim buldk aimdi kiza dusunuyoruz yani cok garip bi duygu ama tabi 9aylikken ogrenmektense smdi ogrenmek cok farkli dogrusunu ogrendiysek tabikide siknti yok kuzum
Benim kayinvalidem soler kuzum hatta kiz istiyodu o demiski erkek dedi doktor leske kiz olsa fln solemis herkese bende inkar edemedm tabi simdk bayramda herkese kiz diyecem buarada doktora kayinvalidemle gitmistikDaha önce yazmıştım çok defa banada aynısı oldu. 13 haftasının içindeyken doktorum erkek dedi ki çok emindi. Daha az önce bir hasta baktım seninle aynı haftada onunki kızdı çok netti falan demişti. 16. Haftada kız olduğu kesinleşti. Hala her gittiğimde cinsiyetine bakıyor büyük bir şok içinde nasıl olur diyor :) biz ilk tahminini kimseye demedik akrabalardan, çünkü o haftalarda yanılma çok oluyo. Bizde kendimizi kız ya da Erkeğe alıştırmamıştık hemen. Yani evlat yeter ki sağlıklı olsun. İnşaAllah öğrenirsin ama dediğim gibi bence bir doktora daha git.
Olabiliyor işte böyle şeyler doktorlar sağolsun yani.. Ama bence bir doktora daha görünmeden herkese kız deme istersen. Çünkü kesin kız dememiş.Benim kayinvalidem soler kuzum hatta kiz istiyodu o demiski erkek dedi doktor leske kiz olsa fln solemis herkese bende inkar edemedm tabi simdk bayramda herkese kiz diyecem buarada doktora kayinvalidemle gitmistik
Canım bencede bir daha degistirmemek ve uzulmemek için kimseye kız deme.gorunmedi falan de istersen.Allah gönlüne göre versin.Benim kayinvalidem soler kuzum hatta kiz istiyodu o demiski erkek dedi doktor leske kiz olsa fln solemis herkese bende inkar edemedm tabi simdk bayramda herkese kiz diyecem buarada doktora kayinvalidemle gitmistik
Tuh ya solediler baya insana bebegim bana bunu soleyen doktorda 2.ogluna hamile bi doktor bayan doktor..ilk basta erkek diyende erkek bi dokyorduOlabiliyor işte böyle şeyler doktorlar sağolsun yani.. Ama bence bir doktora daha görünmeden herkese kız deme istersen. Çünkü kesin kız dememiş.
Solediler bile kuzum bide bayram herkes duydu ama sorarlarsa ole dieymCanım bencede bir daha degistirmemek ve uzulmemek için kimseye kız deme.gorunmedi falan de istersen.Allah gönlüne göre versin.