14 günlük ameliyatlı burnumu temizlerken kanattım ciddi bir şey olur mu

coil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
77
11
29
kulak çöpü ile burnumu bastırmadan yavaşça temizliyordum ancak çubuğu çektiğimde kan geldiğini gördüm dikişten mi geliyor nereden geliyor bilmiyorum şu an yeni durdu kanaması çok kanamadı ama çok korkuyorum ya burnumun yapısı bozulursa, dikiş yerine geldiyse, dikiş yeri kaynamazsa? sizde böyle bir şey oldu mu?

belki sadece kuruduğu için kanamış da olabilir ama sen yine de bilen birine sor tabi

Kulak copuyle icini temizlemekteki amac zaten kurumus kanlari temizlemek onlar da burun icindeki duvara yapistiklari icin temizlemeye calisirken hafif kucuk kanamalar meydana gelebiliyor. Herkesin yasadigi seyler distan darbelerden korumaya calis minimum ilk 1.5 ay zaten 2 ayi atlattin mi 3-4 gerisi geliyor. Kendine sikinti yapma ve korkma icin rahat olsun. Ciddi bisey olmadikca korkmana gerek yok.

Bugün aynısını ben yaşadım senin bir yıl geçmiş üstünden birşey olmuş muydu :)

Hic korkmayin asla birsey olmaz. Benim 1 aylik ken bile sprey sıkıp sumkururken kanli pislik cikiyordu. Bunlar normal seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…