- Konu Sahibi meltem1983
-
merhaba arkadaşlar 14. günden sonra estrofem kullanan varmı, kullanıyorsanız sebebini bilen var mı, ben 14. güne kadar estrofem kullanmıştım. dün tedavi gördüğüm hastanedeki hemşire ile görüştem. ilaçlarına aynen devam edeceksin diyor, bende estrofem isimli ilacın kullanma kağıdını okuduğumda hamile olanlar kullanamaz yazıyordu da kafam çok karıştı, lütfen bana yardımcı olurmusunz.
Hamileliğn hayırlı olsun, bildiğim kadarıyla estrofemde hcg yok. östrojen hormonudur... kesinlikle kan da baktırın, ikiye katlaması önemli.kızlarr selam..estrofen kullanalar yardımcı olabilir mi..benim 2 tane hapım kaldı içilecek..adetime 2 gün var..dün test yaptım ikinci çizgi pembe çıktı pozitif dedi eczacı..ama kullandıgın ilaçlarda yapmış olabilir dedi ...sizce estrofem hcg içeriyormu ki?kullanıp test yapıp negatifi gören var mı kızlar...
canım kanda baktırmadım daha..adet günüm gelmedi bi gelsinde eger geçerse baktırıcam...bende arastırmalarım sonucu östrojen haplarında hcg olmadıgını ögrendim ama bugün eczacı olabilir dedi kafam karıştı..beklicem artık inş dedigin gibidir canım...sagol yorumun için...Hamileliğn hayırlı olsun, bildiğim kadarıyla estrofemde hcg yok. östrojen hormonudur... kesinlikle kan da baktırın, ikiye katlaması önemli.
estrofem ile ilgili olarak benim de endişelerim var;
1 yıl kadar önce tüp bebekle ilgilisi olmayan bir kadın doğumcuya bu ilacı yazdırmak istedim (hamileydim) ama doktor yazmadı. tüm ilaçlarını yazarım ama hamilesin karnındaki bebek erkek ise bunu kullanmak doğru olmayabilir,sonuçta bu bir kadınlık hormonu dedi..
ancak tüp bebekle uğraşan tüm doktorlar kullandırıyo.
doğrusu bende endişe içindeyim, ve şuan tekrar hamileyiim. düşük tehtitim olduğu için kullanıyorum bu hormonu. yanlız benim doktrum transferden sonra başlatmadı, sonucu aldktan sonra kanamam başlayınca progesteronea ek olarak başlattı.. anladığım kadarıyla mecbur kalınca kullandırıyolar, bi yandanda düşünüyorum yıllardır tüp bebek yapılıyo bebeklerde gayet sağlıklı...
doktoruna sonralar varsa yazarlarsa acaba çoğunluık nasıl bir açıklama yapıyor öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?