• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14. günden sonra estrofem kullanan var mı

meltem1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
16
0
86
41
Isparta
merhaba arkadaşlar 14. günden sonra estrofem kullanan varmı, kullanıyorsanız sebebini bilen var mı, ben 14. güne kadar estrofem kullanmıştım. dün tedavi gördüğüm hastanedeki hemşire ile görüştem. ilaçlarına aynen devam edeceksin diyor, bende estrofem isimli ilacın kullanma kağıdını okuduğumda hamile olanlar kullanamaz yazıyordu da kafam çok karıştı, lütfen bana yardımcı olurmusunz.

hamileliğimin 10. haftasındayım hala kullanıyorum 12. haftaya kadar kullanılmasaı gerekiyormuş östrojen salgılarını arttırıyormuş doktor bebeğe zararı olmaz dedi

ben 10. haftamdayım bu hafta başı bıraktım ,
ayrıca progestan kullanımına 13. haftaya kadar devam dedi doktor, her 2 sinin de bir zararı yok dediler.

merhaba arkadaşlar 14. günden sonra estrofem kullanan varmı, kullanıyorsanız sebebini bilen var mı, ben 14. güne kadar estrofem kullanmıştım. dün tedavi gördüğüm hastanedeki hemşire ile görüştem. ilaçlarına aynen devam edeceksin diyor, bende estrofem isimli ilacın kullanma kağıdını okuduğumda hamile olanlar kullanamaz yazıyordu da kafam çok karıştı, lütfen bana yardımcı olurmusunz.

canım merhaba estrofem östrojen hormonu içeriyor ben 4 ay kullandım bi zararı yok hormonları dengeliyor başka ilaçlarla kullandığında biraz kilo yapıyor okadar

canım ben hamıle oldugumu öğrendiğimde 2 gün kadar daha kullandım donra bırakabılırsın dedi doktor suan 9 haftalığım progestanı kullanıyorum .onuda 13 mayısta bırakacagım.galıba estrafem bantları tutunmayı kolaylastırıyomuş bebeğin düşmemesı içinmiş

kızlarr selam..estrofen kullanalar yardımcı olabilir mi..benim 2 tane hapım kaldı içilecek..adetime 2 gün var..dün test yaptım ikinci çizgi pembe çıktı pozitif dedi eczacı..ama kullandıgın ilaçlarda yapmış olabilir dedi ...sizce estrofem hcg içeriyormu ki?kullanıp test yapıp negatifi gören var mı kızlar...

kızlarr selam..estrofen kullanalar yardımcı olabilir mi..benim 2 tane hapım kaldı içilecek..adetime 2 gün var..dün test yaptım ikinci çizgi pembe çıktı pozitif dedi eczacı..ama kullandıgın ilaçlarda yapmış olabilir dedi ...sizce estrofem hcg içeriyormu ki?kullanıp test yapıp negatifi gören var mı kızlar...
Hamileliğn hayırlı olsun, bildiğim kadarıyla estrofemde hcg yok. östrojen hormonudur... kesinlikle kan da baktırın, ikiye katlaması önemli.

estrofem ile ilgili olarak benim de endişelerim var;
1 yıl kadar önce tüp bebekle ilgilisi olmayan bir kadın doğumcuya bu ilacı yazdırmak istedim (hamileydim) ama doktor yazmadı. tüm ilaçlarını yazarım ama hamilesin karnındaki bebek erkek ise bunu kullanmak doğru olmayabilir,sonuçta bu bir kadınlık hormonu dedi..
ancak tüp bebekle uğraşan tüm doktorlar kullandırıyo.
doğrusu bende endişe içindeyim, ve şuan tekrar hamileyiim. düşük tehtitim olduğu için kullanıyorum bu hormonu. yanlız benim doktrum transferden sonra başlatmadı, sonucu aldktan sonra kanamam başlayınca progesteronea ek olarak başlattı.. anladığım kadarıyla mecbur kalınca kullandırıyolar, bi yandanda düşünüyorum yıllardır tüp bebek yapılıyo bebeklerde gayet sağlıklı...

doktoruna sonralar varsa yazarlarsa acaba çoğunluık nasıl bir açıklama yapıyor öğreniriz

Hamileliğn hayırlı olsun, bildiğim kadarıyla estrofemde hcg yok. östrojen hormonudur... kesinlikle kan da baktırın, ikiye katlaması önemli.
canım kanda baktırmadım daha..adet günüm gelmedi bi gelsinde eger geçerse baktırıcam...bende arastırmalarım sonucu östrojen haplarında hcg olmadıgını ögrendim ama bugün eczacı olabilir dedi kafam karıştı..beklicem artık inş dedigin gibidir canım...sagol yorumun için...:54:
estrofem ile ilgili olarak benim de endişelerim var;
1 yıl kadar önce tüp bebekle ilgilisi olmayan bir kadın doğumcuya bu ilacı yazdırmak istedim (hamileydim) ama doktor yazmadı. tüm ilaçlarını yazarım ama hamilesin karnındaki bebek erkek ise bunu kullanmak doğru olmayabilir,sonuçta bu bir kadınlık hormonu dedi..
ancak tüp bebekle uğraşan tüm doktorlar kullandırıyo.
doğrusu bende endişe içindeyim, ve şuan tekrar hamileyiim. düşük tehtitim olduğu için kullanıyorum bu hormonu. yanlız benim doktrum transferden sonra başlatmadı, sonucu aldktan sonra kanamam başlayınca progesteronea ek olarak başlattı.. anladığım kadarıyla mecbur kalınca kullandırıyolar, bi yandanda düşünüyorum yıllardır tüp bebek yapılıyo bebeklerde gayet sağlıklı...

doktoruna sonralar varsa yazarlarsa acaba çoğunluık nasıl bir açıklama yapıyor öğreniriz

canım başka bi konuda okumuştum galiba..hamile kalsada içiliyomuş ama kulatan dolma şeylere inanmamak gerek...doktorunla konuş bence..endişelenme canım hayırlısı olsun.

Arkadaşlar merhaba, ben de tüp bebek tedavisi ile burun buruna gelenlerdenim. Yumurta toplama yapıldı 12 tane yumurta toplanmış ama bunlardan sadece 2 tanesi döllenmiş be bu iki tane içinden de en iyisi dediklerini transfer ettiler. Bir hafta rapor aldım ve evde yattım sürekli. Hafif kasık ağrılarım oluyordu. Doktor normal dedi. Şuan Transferin üzerinden 1 hafta geçti, ben işe başladım. ama öğrendim ki transfer edilmeyen ve donduracağız dedikleri diğer döllenmiş yumurtamı dondurmamışlar. üçüncü sınıftı dedi doktor. bu beni çok üzdü ve moralim cok bozuldu. o tutmadıysa bana transfer edilen de tutmamıstır diye cok üzüldüm. 31 aralıkta kan testine gideceğim. ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum. kasık agrılarım hala var. estrofem ve progestan kullanıyorum ama işe başladıgım için progestan top olarak olmasa bile kremleşmiş bir şekilde akıntı gibi geri geliyor. yatamıyorum çünkü :( ne yapacagım ben... bana biraz moral verin nolur...

Arkadaşlar merhaba
estrofem kullanan varmıdır ya kullananlar cevap verebılırmı sımdıden cok tesekkur ederım :(
bana doktor verdı fakat ıcını okduugum zaman cok korktum meme kanserınden tutunda hersey var ne ıcın bu hap bana rahım duvarımı kalınlastırmak ıcın verdıgını soledı

Back