E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım benim tebrik etmiştim ama birde burdan kutlamak istedim rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah a.s.
canım benim tebrik etmiştim ama birde burdan kutlamak istedim rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah a.s.
canım benim çok tebrik ederim..bende 6 yıllık evliyim ve bende bu mutlu haberi almayı dört gözle bekliyorum.inş oda olucak..bu arada merak etme benim tanıdıklarım var senin gibi kanaması olan ve hamileliği devam eden hayatım..tekrar tebrikler canım...
saol bıtanem darısı senın başına ınşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dualarım senınle hep dua edıyor um ve tum sana ve tum ısteyenlere ..
benım hala kanamam devam edıyor umarım mutluluğum yarım kalmaz kese ve kalp atışınıda gormek nasıp eder allah
:teytey:canımm çok tebrik ederim allah kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah bi bebişşş daha geliyoooo
EVET ENVER BEY NORMAL BAZI BAYANLARDA OLUR DEDI BIDE 25KASIMDA KESEYI GOREBILSEM ALLAH MUTLULUĞUMU YARIM BIRAKMAZ INŞALLAH MELEĞİMİ ZOR BULDUM YA KANI GORDUKÇE KORKUYORUM BE RUYACIM :1no2:canım benim enver bey normal olabilir demiş neden kötü düşünüyorsun olabilecek birşeymiş hatta inan bende hafif bir lekelenme olsada yerleştiğini anlasam diye bekliyorum
kendini strese sokma lütfenn ben eminim meleğin sana sımsıkı tutunmuş bırakmaz
:teselli:
canım tebrık ederım.Şeniz
saglıkla kucagına alırsın ınsallah bebısını.
pekı progestan kullanıyormusun canım?
EVET HIKAYEM BOLE CNM ÇOK BEKLEDIM ÇOK UZULDUM ÇOK AĞLADIM AMA ALLAH BU GUNLERINASIP ETTI BINLERCE ŞÜKÜRay aglamaktan okuyamadım bıle çok duygulanıyorum böykle seylerı okuyunca tutamıyom kendımı
allah kucagınada almayı nasıp etsın arkadasım ve tabıkı dıger tum bebek ısteyenlerede................
SAOL BITANEM BENIM hihoyyyt SEN NASILSIN YARIN KALP ATIŞI DUYCAN INŞALLAHHHHHtebrikler allah seni meleğine kavuştursun inşallah çok sevindim
a.s. canlarım darısı başımıza arkadaşlarhihoyyyt bu haberler bizim için büyük umut bende 8yıl oldu hala gebe kalamdım ama sabırlıyım allah kucagına almayıda nasip etsin inş ah ahh bir bizede nasip olurmu caba bence olucak
AMIN CNM AMINNNNNN ALLAH MUTLULUĞUMUZU DAIM ETSINze_nannn, CANIMM TEBRİKLER!!!!!!!!!!!
Çokkkkkk sevindim çokkkk.... gözünaydın olsun..... Allahın izni ile bebişler seninle olacak canımmm... Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin... Allah bu mutlluluğu herkese yaşatsın...
canım tbrk ederim allah kucağına almayıda göstersin inşallah :)
zenaniimmmmmmmmm canim arkadasimm nasil sevindim anlatamam yaaa :))) sende bu yolda cok mucadele verdin sabrettin rabbim mukafatini verdi...belirtilerin varmiydi peki.????
canımmmmm çok sevindim yaaa . hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. allah tamamına erdirsin inşallah.:1hug::sm_cool::sm_cool:
Canım benim tebrik ederim inanın çok uzun süredir takibçindim çooook sevindim darısı benim ve isteyen bütün arkadaşlarımın başına işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?