• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 ekim decanım kızım yağmur buse'e kavuştum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fulya79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah anali babali büyütsün insallah ....tebrikler...

hayırlı evlat olsun inşallah,sağlıkla büyüsün.darısı bizim başımıza.

gözün aydın fulyacım.Allah analı babalı büyütsün:nazar:

:teytey:selam arkadaşlar ben uzun zamndır giremiyordum çünkü yüksek tansiyon problemim çıktı ve p.tsi tüm gün hastanedeydik dotorum durumu tehlikeye atmak istemedi ve salı günü acil sezeryana alındım.2.920 gr 38 hafta 49 cm doğdu kızım saat 14.30 14 ekimde.medicalpark bahçelievlerde yaptım doğumumu.doktorum suat süphan erşahine ve tüm medical parka teşekkürler.çok memnun kaldık.dün evimize geldik.kızım uyurken sizlere yazatyım dedim.bende gayet iyiyim.herkese hayırlı doğumlar:ecrin_bebek:

canım allah analı babalı büyütsün benimle aynı kaderi paylaştın bende salı sabahı acil sezeryana alındım tansiyondan dolayı .allah sağlıklı bir şeklide büyütmeyi nasip etsin bizlere

selam canım ben genel aneztezi sezeryan oldum.2.300 ytl verdik normal doğum 1.750 idi canım.ama inan hastaneden çok memnun kalacaksın.yok ek ücret almadılar.

canim normal 1000 ytl idi sonra 1 ay önce 1400 oldu şimdide 1750 ytl mi oldu...bi yanlislik olmasin epudrel normalmi acaba...tamam sezeryan 1750 ytl idi 1 ay önce 2300 oldu..ama normale ya tekrar zam geldi yada üzerine epidrel fiyati eklendi herhalde...

Back