• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 ekim decanım kızım yağmur buse'e kavuştum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fulya79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

fulya79

Ziyaretçi
:teytey:selam arkadaşlar ben uzun zamndır giremiyordum çünkü yüksek tansiyon problemim çıktı ve p.tsi tüm gün hastanedeydik dotorum durumu tehlikeye atmak istemedi ve salı günü acil sezeryana alındım.2.920 gr 38 hafta 49 cm doğdu kızım saat 14.30 14 ekimde.medicalpark bahçelievlerde yaptım doğumumu.doktorum suat süphan erşahine ve tüm medical parka teşekkürler.çok memnun kaldık.dün evimize geldik.kızım uyurken sizlere yazatyım dedim.bende gayet iyiyim.herkese hayırlı doğumlar:ecrin_bebek:

canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

Allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin
bizede yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü gösersin inşallah

Allah analı babalı büyütsün bebeğini darısı bizlerin başına..

rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin.nazarlardan saklasın Allahım....

allah sağlık sıhhatli uzun ömürler versin.hayırlı olsun ..

analı babalı büyütsün inşallaha.s.

allahım ninik prensesi bütün kötülüklerden korusun.allahım onu szilere bağışlasın:)

allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bi evlat olsun inşallah:ecrin_bebek:

tebrikler allah analı babalı büyütsün inşallah.........

ALLAH analı babalı büyütsün...bebişinizle beraber sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler dilerim..darısı başımıza....

canım cok gecmiş olsun..allah analı babalı saglıkla büyütsün insallah..darısı basımıza

canım merhaba..bende tülin kocatepeye gidiyorum medical park bahcelievlere...sana bişey sorabilirmiyim...mahsuru yoksa tabii...sezeryan dogumu ne kadara yaptın acaba yani hastaneden cıkarken ödemenizi ne kadar aldılar...ben normal düşünüyorum normalinde fiyatını bliyosan bana söyleyebilirmisin canım...çünkü fiyatlar değişti diyorlarda...dogum ücreti haricinde ek ücret aldılarmı...

canım merhaba..bende tülin kocatepeye gidiyorum medical park bahcelievlere...sana bişey sorabilirmiyim...mahsuru yoksa tabii...sezeryan dogumu ne kadara yaptın acaba yani hastaneden cıkarken ödemenizi ne kadar aldılar...ben normal düşünüyorum normalinde fiyatını bliyosan bana söyleyebilirmisin canım...çünkü fiyatlar değişti diyorlarda...dogum ücreti haricinde ek ücret aldılarmı...

selam canım ben genel aneztezi sezeryan oldum.2.300 ytl verdik normal doğum 1.750 idi canım.ama inan hastaneden çok memnun kalacaksın.yok ek ücret almadılar.

allah analı babalı büyütsün canım 14 ekim benimde doğum günüm

gözünaydın fulyacım iki gün depar attın bana alamıycam kızını oğluma ama ..:ecrin_bebek:
allah analı babalı büyütsün canım gözünaydınnŞeniz

Back