14 aylık oğlum bizimle uyuyo

gamur

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
96
1
286
İstanbul
hanımlar oğlum yaklaşık 6 aylıktan itibaren eşimle benim aramda uyuyo bir türlü yatağı ayıramıyoruz birazda biz kıyamıyoruz ama yinede başarılı olamadım yatağı ayırmak için bi şekilde ne yapıp edip yanımızda uyuyo fikri olan varsa bu konuda ne yapmam gerektiğiyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim

Maalesef bizimkisi de bizle yatıyor,bir yanım ayrı yatmasını istiyor bir yanımda bırakmak istemiyor..
Bizimki 16 aylık..
Babasına kalsa askere kadar bizle yatacak..

Yapılan en yaygın hatalardan biri ve malesef benim oğlum da 18 aylık ve bizimle yatıyor,odasına götürünce 5 dak.sonra uyanıp almamı istiyor yanımıza yatırınca uyuyor ancak aynı oda da beşiği var ama onda da yatmıyor,çok zor bir süreç ayırmak...

benım kızımda 11 aylık ve enrdeyse dogdugundan berı yanımda yatıyo ama ben hıc sıkayetcı dıılım yatagı ayırmaya da henuz tesebbus etmedım ama ıyıce herseyı anlamay basladıgında ayırmayı dusunuyorum yanı 3 4 yasında falan.. sımdı yanımda yatması ıkımızıde mutlu edıyo hele bıde bıraz daha buyuyp bana annecım dıyıp sarılırsa oo ne mutlu bana o gunlerı beklıyorum 4 gozle:)))

Pedagog Adem Güneş 3-4 yaşına kadar ayrılmamasını bile tavsiye ediyor.Bebeğin uyanır uyanmaz annesini yanında görmesinin onun için olumlu oldugunu söylüyor.zaten annelerin hikayelerinden en fazla 3-4 yaşına kadar yatıyor diye duyuyoruz.bu durumda pedagogun söyledikleri de anlam buluyor.Bence bu sebeple üzülmek yerine tadını çıkarın küçücük kuzunun yanında yatışının.Ben öyle yapıyorum çünkü:)

benim oglumda 14 aylık ve bizimle yatıyor kalktığımda her tarafım tutulmuş olarak uyanıyorum emiyor şuan sütten kesince bakalım ne olacak

benim oğlumda 15 aylık yanımızda yatıyor yatağındada yatıyor ama emmek için çok sık uyanıyor ve yatakta olmak istiyor bende uykusu bölünmesin diye yanımdan ayırmıyorum ama sabah kalktığımda hertarafım tutulmuş kalmkıyorum eşimde öyle hattaaa...ama ikimizde halimizden memnunuz bidaha bu çağlarına gelmeyecek bakıyorum 15 ay nekadar çabuk geçmiş belki bir bebek daha yapmayacağız onun için biz beraber yatmayı seviyoruz.

Benim kızımda 15 aylık ve benimle yatıyor.Zavallı eşim sığamadığımız için değil de çocuğa zarar veririm korkusuyla bizden ayrı yatıyor.Kızım sabaha kadar birçok kez emmek istiyor,aynen sizler gibi arkadaşlar sabahları her yerim açık,tutulmuş,ağrılı bir şekilde kalkıyorum.Kızımın yatağı yoktu şimdi oda yaptık daha yeni alıştırma dönemleri de biraz uzun sürse biraz daha yatar benimle.Aynen sizler gibi hem ayırmak artık alıştırmak istiyorum,hemde kopamıyorum.Ama arkadaşın kızı neredeyse 2,5 yaşında anne korkuyorum diyor ayrı yatmak istemiyor.Yani alışsın da istiyorum.Onunla uyanmak en büyük zevkim aslında küçük prensesim benim

Benim kızım 16 aylık doğduğundan beri yanımda yatıyor.Yazın kendi odasında uyuması için çok çabalamıştım. Ama olmadı. Araştırmalarıma göre zaten bir çocuk 3 yaşına kadar anne ve babsıyla uyuması kişilik gelişimi için çok olumluymuş. Çok zorlukları var ama kızım için eğer faydalıysa ona yatağımda herşeyimde feda olsun:)

arkadaslar malesef bende sizinle aynı hatayı yapmıs bulunuyorum hata diyorum cünki bu bir yanlıs cok sebebi var 3 yasına galince ayrıcam diyen arkadasım bende aynen senin gibi düsündüm ve yaklasık 9 aydır ayırma cabısında içindeyim ve geceleri cok yıpranıyorum yatak odam cocugun odası git gel yapmakatn her yanım tutlmak ne sabaha şismiş mor gözlerle kalkıyorum cocuk büyüdükce ayrılmaz oloyor annesinden cünki iyice anlılıyor oda anneyle yatmanın keyfini sarılıp boynunu koklayarak uyumusı anne gibi onunda hosuna gidiyor ben ayırmadım valla cözüm bulan olursa banada yazsın ve oğlum nisanda 4e gircek koca tosun oldu hala bereberiz bende merak ediyorum ne zmana kadar beni yanında isteyecek..

Yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığıma sevinyorum gerçekten...benim oğlumda 19 aylık ve malesef ikimiz beraber yatıyoruz...eşim gece çarparım diye ayrı odada yatıyor...bende yanıma aldığım için çok pişmanım ama yanıma aldıktan sonra uyku yüzü gördüm diyebilrim...bu arada tekrar hamileyim ve doğumdan önce mutlaka odasını ayırmam gerek ama nasıl yapıcam bilemiyorum...sütten kesmem bile 2 ayımı aldı..mahvoldu çocuk bu zaman zarfında...yeni yeni geceleri uyumaya başladı çocuk...sütede alıştıramadım...bu haliyle ayrı yatakta nasıl yatıcak kara kara düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…