Bebek Beslenmesi 14 aylık oğlum beni emzik niyetine kullanıyor YARDIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

matarzu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
133
2
316
Trabzon
merhaba herkese,çocuğu olan herkese bu yolda allah yardımcısı olsun.
14 aylık oğlum bir hafta öncesine kadar uyurken bir sorun olmuyordu.emziriirken uykuya geciyordu,yatagına koyuyordum,sabaha kadar bir defa uyanıp süt emip yatıyordu.
ama son 4 gündür emzirirken uyuyor,yatağına koyarken cığlığı basıp uyanıyor.geceyi meme agzında sabahlayarak geciriyoruz.ne yapacagımı bilmiyorum.aksi taktirde uyumuyor.gün boyu etrafımda aylayarak geciriyor.ne yapabilirim.benim durumumda olan var mı?

ne yazıkki yardım amaçlı yazamıyorum ama benim ablamın kızıda 15 aylık ve bir süredir böyle bütün gece meme ağzında uyumak istiyo çıkarınca uyumuyo ablam kafayı yemek üzere doktora gittiğinde sorucaktı bişi bulursak sanada yazarım. Allah yardımcınız olsun

evet tavsıyesı olan var mı bendede aynı sorun var 10 aylık kızım hep agzında ıstıor memeyi.. bır turlu uyku duzenıne gıremedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…