14 aylık bebeğe uyku eğitimi

Synonyms

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
1.428
2.466
133
36
ADANA
merhabalar,
14 aylık bir oğlum var emzirerek uyutabiliyorum ve cok gec saate uyuyor. Bir turlu bi duzen oturtamadim. Gece uyanmalarimizda ayri bir problem. Artik bir duzen oturtmayi istiyo ve diliyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacim var. Dertleselim hanımlar

merhabalar,
14 aylık bir oğlum var emzirerek uyutabiliyorum ve cok gec saate uyuyor. Bir turlu bi duzen oturtamadim. Gece uyanmalarimizda ayri bir problem. Artik bir duzen oturtmayi istiyo ve diliyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacim var. Dertleselim hanımlar
Super Dadi programinda pedagog nasil uyutmak gerektigini anlatıyor. Ilk bölümlerde var bir bebek. Izlemenizi tavsiye ederim.

Halim varsa..gece banyo yaptiriyorum bebeğimi. Bolca sıcak suyla banyo yapınca.. banyodan sonra da yoğurt verince diger günlere göre daha iyi uyuyor.

merhabalar,
Ağlatma yöntemi dışında hangi yöntemi seçerseniz seçin kesinlikle internetten araştırıp okuyup başlamayın yalan yanlış bir sürü bilgi var. Kesinlikle kitabını alıp okuyun. Çünkü uyku çok fazla etkileneni olan bi durum. 14 aylık uyku eğitimi sizi zorlicak ama asla pes etmeyin en fazla en fazla bir ay sonra rahatlayacaksiniz. Rutinler edinin ve bir süre bu rutinlerin herhangi bir istisnası olmasın ki tam olarak adapte olsun. Mesela ben gece uykusuna geçmeden önce banyo yaptırıyorum sonra sakın bi ortam olmasına özen gösteriyorum, kucağıma alıyorum ( henüz yuruyemiyo11 aylık) , sankin bi şarkımız var her zaman aynı şarkıyı söylüyorum ve rutin dışında bu şarkıyı asla söylemiyorum. Kucağımda şarkımızı söylerken odaları tek tek dolaşıp perdeleri çekiyoruz. Sonra ninnimizi söylemeye başlıyoruz ve odasına girip yatağına bırakıyorum ninnisini bitirene kadar odada kalmaya devam ediyorum ama odaya girdikten sonra ninniyi iyice sakin söylemeye dikkat ediyorum. Zaten sonra odadan çıkıyorum dönüyo sağa sola uyuyo bazen duruşunu duzeltemiyo bağırıyo beni cagiriyo girip yardım ediyorum

Back