• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi 14 ayar kağıt kalınlığında çeyrek

ay ne kadar takıntılısınız tabi insana tuhaf geliyor sanki enayi yerine konuyormuşsunuz gibi ama o olay artık herkezin başına geliyor bence bu kadar uzatma çünkü bence bu kul hakkına falan girmiyor. kimse evlenirken birbirine sen bana altın tak bende sana altın takayım diye söz vermiyor. bende zamanında arkadaşıma altın takmışımdır ama onun benim düğünümde vakti yoksa takamaz ama en önemlisi benim en mutlu günümde yanımda olması.

ay ne kadar takıntılısınız tabi insana tuhaf geliyor sanki enayi yerine konuyormuşsunuz gibi ama o olay artık herkezin başına geliyor bence bu kadar uzatma çünkü bence bu kul hakkına falan girmiyor. kimse evlenirken birbirine sen bana altın tak bende sana altın takayım diye söz vermiyor. bende zamanında arkadaşıma altın takmışımdır ama onun benim düğünümde vakti yoksa takamaz ama en önemlisi benim en mutlu günümde yanımda olması.

bence cok guzel bır cevap olmus konu sahıbıne

bende aynı şeyden bahsediyorum. durumu yoksa keşke hiç takmasaydı. yada gidip 20 liraya onu alacağına 20lira nakit taksaydı. kusura bakmada art niyet bas bas bağırıyor. bununla çeyrek altın taktım havası atmasaydı keşke, sonuçta adıda okundu davetlilere..

Son düzenleme:
benımde kardesımın dugununde 2 tane sahte ceyrek görunumlu bır altın takmışlar.hanı şu feslerde takılı olan var ya onlardan

konuya çok takılmayın arkadaşların dediği gibi belki maddi sıkıntısı vardı mahçup olmak istemedi
yeni çıkan gram altınlar var onlardan değil demi onlarda 92 lira falan şimdilerde çeyrek takamayanlar gram altın takıyorlar

Bu zamanda evlenmek düğün yapmak eşittir altın toplamak olmuş. Tahmin ettiğin insan zenginmiş vs vs nerden biliyorsun aile içinde ciddi maddi sıkıntı içinde olmadıklarnı? ya da onların da kuyumcu tarafından kandırılmadıklarını ? Kusura bakma ama bence senin düşüncen bana biraz fesatça geldi .. İyi düşünün biraz yaa iyi yönünden bakın olaylara .. Eğer yanılıyorsan sende kul hakkına girmiş olursun ve belki oda sana hakkını helal etmez ? :20:

Benim en anlamadığım ve sinir olduğum konuda bu. altın takan herkese vaktigeldiğinde altın olarak karşılığı gitmez efendim. senin içinden gelir yardım diye takarsın. karşındaki de vakti geldiğinde varsa durumu ve içinden geliyorsa takar altınını yoksa sizin gibi zihniyetler yüzünden kendini altın takmaya mecbur hissedip böyle hilelere başvurur. sahte takmamış bişey yapmamış. aradaki fark neden kul hakkı olsun oldu olacak bir sonraki düğün organizasyonunuzda takı sırasında defter tutun her altını elle kontrol edin.

konuya çok takılmayın arkadaşların dediği gibi belki maddi sıkıntısı vardı mahçup olmak istemedi
yeni çıkan gram altınlar var onlardan değil demi onlarda 92 lira falan şimdilerde çeyrek takamayanlar gram altın takıyorlar

hayır değil canım. kuyumcu 12 lira dedi.

Back