Kalem1981 canım naci bey naci celik mi?ama o sadece dual plan yapmıyor mu?gorusmede oyle dedi eger baska bir doktorsa tam adını ogrenebilir miyim kas zarı altına bu aralar sıcak bakıyorum hersey tamam doktora ve yonteme karar veremıyorum en zoruda bıymısbıraz yontem hakkkında bılgılendırebılır mısın yasayan bırı olarak
ama bana daha 1hafta once gorusmede dedıkı ven sadece bu yontemı(dual plan)uyguluyorum baska yontemse nıyetın baska doktora gıt ben yontemımı hastaya bırakmam dedı kafam karıstı ama sevındım kendısıyle mutlaka bır daha gorusucem belkıde ben heyecandan yanlıs anladım
Gerci yanlıs anlasılmasın uygun gordugu durumlarda baska teknıklerde uyguluyor aslında dusundumde belkıde kafamın karısıklıgını gıderebılecek tek kısı o.ınanır mısınız tam 2 saat 20 dakkalık bır gorusmeydı ve muayene ucretı bıle almadı! kımseden almıyor!10 dakıka bıle muatap almayıp bır dolu paramı alan doktordan sonra (ısım versemmı bılemedım)bu ınsan gercekten bu ısı hangı duygularla yaptıgını koydu ortaya
iyim cnm sen nasılsın? ben kas zarı altı düşünüyorum damla olsun istiyorum çünkü onlar daha doğal duruyolar. sen ne düşünüyosun varmı herhangi bi gelişme cnm??
Bu arada Tugrul Turan estetik yaptırılmayacaksa bile mutlaka insanın bir kere tanışması gereken bir insan!O kadar tatlı o kadar icten ve karsısındakıne deger verıokı vede guven kasustunden caymasam hıc dusunmeden gıder kendımı teslım eder amelıyatımı olurum,bambaska bır ınsan.Inanın sadece bir gorusme yaptım ama sankı baska doktora amelıyat ona ıhanet gıbı gelıo:))))))
TT gereklı gordugu durumlarda kasaltı yapıyor ama gereklıyse yapıyormus buda % 15 gıbı bır oranmus ama zaraltı ve dualplan yapmıyor sanırım o gun bundan pek konusmadım sormadım ama dedım ya sorucam ve yanlıs hatırlamıyorsam belgesı olan sılıkonların guvenlı oldugunu soyledı Mentor marka sılıkonun olabılecegınden bahsettı mesela genelde yuvarlak puturlu ve uygun oldugu taktırde hıgh profıl kullanıyormus
merhabalar ben yeni katıldım bu siteye ve 1 aydır bende silkon yaptırmayı düşünüyor sizlerin konuşmalarını görünce bu isteğim daha da arttı bende silkon istyorum ama doktor konusunda bilgim yok AYLİN KURT ile görüştüm yuvarlak silkona 6,500 tl dedi bana çok geldi açıkçası daha uyguna yapatırabileceğim öneride bulanacağınız bir doktor varmıdırArkadaşlar daha önce birçok yerden yazıştık ama buradan tekrar bilgilerini vereyim istedim. 14 Aralık Cuma günü Memorial hastanesinde dr. Barış Çakır silikon ameliyatımı gerçekleştirecek. 220 cc kas zarına damla pütürlü silikon takacak. Daha önce yaptığı ameliyatların sonuçlarını gördüm gerçekten çok güzel sonuçlar çıkarmış. Onu seçmemin sebebi de bu zaten ama yinede çokk heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider :) ameliyattan sonra elimden geldiğince yaşadıklarımı anlatıp, merak edenlerin sorularını cevaplamaya çalışacağım. :teytey:
Boğaziçi tıp merkezine git istanbulda nasıl oluyorsa devletten bile daha ucuza yapıyorlarmerhabalar ben yeni katıldım bu siteye ve 1 aydır bende silkon yaptırmayı düşünüyor sizlerin konuşmalarını görünce bu isteğim daha da arttı bende silkon istyorum ama doktor konusunda bilgim yok AYLİN KURT ile görüştüm yuvarlak silkona 6,500 tl dedi bana çok geldi açıkçası daha uyguna yapatırabileceğim öneride bulanacağınız bir doktor varmıdır
doktorunuz kimdi?Mia selamlar, bende 15 aralıkta ameliyat oldum ama senin kadar şanslı değildim sanırım ağrı açısından. Ben inanılmaz ağrı çektim neden bilmiyorum. Kas altına 250 cc yuvarlak high profile pütürlü cohesive gel konuldu. İlk gün ve sonrasındaki 3 gun kabustu kendi başıma oturup kalkamadım sırt ustu yatmak zaten işkence. Ama dun ve bugun daha iyiyim. bende bandaj falan foktu sadece dikişlerin üzerinde bant vardı. Onlar da 2 gun sonra alındı ve banyo yapabildim inanılmaz iyi geldi. Sanki biraz yumuşadılar. Ameliyat gununden beri ameliyathaneye getirilen medikal bir sütyen takıyorum. Sonuç süper aslında. Çokçok güzel duruyorlar ama çektiğim acıları düşününce hala içim titriyor. Çok şiddetli dayanılmaz derecede kas ağrılarıydı bunlar. Kollarımı hareket bile ettiremiyordum. Ama iyileşme çabul oldu Allah'tan. Salı gunu tekrar kontrole gideceğim. Sen sporcu sütyeni takıyor musun ne kadar takmanı söyledi?
İnşallah en kısa zamanda ikimizinki de yumuşar ve doğallaşır. Çok sertler şu anda. Kendine çok iyi bak...
merhabaKızlar benim 260 cc dual plan damla protez takıldı hatırlayan vardır. Göğüslerim ayrık gibi geliyor bu durum normal mi ve geçici mi? doktor aşağı ineceğini ve birleşeceğini söylemişti ama doğru mu acaba?