Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum ama doktorlar para amaçlı baktığı için galiba sürekli hastaneye yönlendiriyor anlamıyorumİdrar testleri gayet güvenilir. 40 gün geçmiş üzerinden idrar testinin yanlış çıkma ihtimali yok.
Testim de buİdrar testleri gayet güvenilir. 40 gün geçmiş üzerinden idrar testinin yanlış çıkma ihtimali yok.
Ben de öyle düşünüyorum haklısınız ama internetteki bilgi kirliliği çok fazla direkt kan yaptırın başka türlü kesin olmaz diyorlar çünküİdrar testleri güvenilmez değildir. Üstünden 40 gün geçmiş adetinizin. Birşey olsa illa ki çıkardı. Yaptığınız bütün testler bozuk olacak olsaydı kimse idrarla gebelik öğrenemezdi.
Yaptığınız testte silik çizgi çıkar ya da bir pozitif bir negatif görürsünüz o zaman size kesin sonuç için kan verin derler. Ama kimse kalkıp da adeti 40 gün geçmiş ve hep negatif sonuç almış birine yaaa yine de pozitif olabilir bir kan ver demez.Ben de öyle düşünüyorum haklısınız ama internetteki bilgi kirliliği çok fazla direkt kan yaptırın başka türlü kesin olmaz diyorlar çünkü
Haklısınız hastaneye gidicem ama haftaya gidebilicem o yüzden. Çok fazla şey okuduğum için artık takıntı haline geldi doğru. Aslında ilişkimde çok riskli bir durum bile yoktu ama psikolojik şekilde takınca doktorların da kan verin dediğini görünce biraz gerildim işte. Teşekkür ederim yazdığınız içinYaptığınız testte silik çizgi çıkar ya da bir pozitif bir negatif görürsünüz o zaman size kesin sonuç için kan verin derler. Ama kimse kalkıp da adeti 40 gün geçmiş ve hep negatif sonuç almış birine yaaa yine de pozitif olabilir bir kan ver demez.
Bence siz çok takmışsınız kafanıza beyniniz size oyun oynuyor ya testler bozuksa diye. Ozel hastaneye gidip bir kan verin de rahatlayın. Sonuç negatif gelecek. İnşallah ona inanırsınız da şu stresi atarsınız ve adet olursunuz.
Bu kadar korkunuz varsa lütfen doğru korunun. Lütfen. Size de yazık.
Gerilecek bir şey yok. Sakin olun.Haklısınız hastaneye gidicem ama haftaya gidebilicem o yüzden. Çok fazla şey okuduğum için artık takıntı haline geldi doğru. Aslında ilişkimde çok riskli bir durum bile yoktu ama psikolojik şekilde takınca doktorların da kan verin dediğini görünce biraz gerildim işte. Teşekkür ederim yazdığınız için
Gerilecek bir şey yok. Sakin olun.
Testimde de silik vs göremiyorum zaten 10 dk falan bekledim. Artık beynimi buna inandırmam lazım.Testim de bu
Ben adetimden üç gün önce yaptığım testte silik gördüm. Adet günü koyu iki çizgi. Yani emin ol gebe degilsin. Adetin kırk gün geçmiş. Bu ne demek biliyor musun? İki bucuk aylık hamile olman demek. Bugüne kadar yaptığın testlerin hiçbirinde çıkmaması imkansız yani.Testimde de silik vs göremiyorum zaten 10 dk falan bekledim. Artık beynimi buna inandırmam lazım.
Haklısınız. Çok çok teşekkür ederimBen adetimden üç gün önce yaptığım testte silik gördüm. Adet günü koyu iki çizgi. Yani emin ol gebe degilsin. Adetin kırk gün geçmiş. Bu ne demek biliyor musun? İki bucuk aylık hamile olman demek. Bugüne kadar yaptığın testlerin hiçbirinde çıkmaması imkansız yani.
Yanlış falan çıkma ihtimalinden dolayı öyle söyledim kan testi yaptıramıyorum şu anda maalesefBunda kafayı yiyecek ne var? Hamile olmadığınız ortada işte.
Kan testine gerek yok ama neden yaptıramıyorsunuz? Merak ettim.Yanlış falan çıkma ihtimalinden dolayı öyle söyledim kan testi yaptıramıyorum şu anda maalesef
Yaşadığım yerde yaptıramam maalesef başka şehre gidicem haftaiçi o zaman yaptırabilicemKan testine gerek yok ama neden yaptıramıyorsunuz? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?